Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Happy Surfcamp Kids - reviews happy ouders

  Wat hebben we weer een heerlijke zomer gehad met zoveel leuke surfcamp kids! Wij kijken met heel veel plezier terug op een paar geweldige surf weken en hopen alle jonge surfers volgend jaar weer terug te zien of eerder uiteraard. Een paar reacties van blije ouders willen we jullie niet onthouden:

  "Wat hebben jullie ons weer een geweldige week gegeven."

  "Lekker met de voeten in het zand genieten van de surf, zand in je haren, de vibe en de goede sfeer bij Hart Beach."

  "Voor Emma (6 jaar) was 5 dagen net iets te veel van het goede. De beentjes konden niet meer. Maar ze vond het fantastisch en vond het stiekem ook heel leuk om van Bas en Diederik donderdag een croissantje te krijgen en warme chocolademelk en lekker bij de open haard te mogen liggen."

  "Quinten (9 jaar) vond het surfen en de games vooral geweldig, maar vond het skateboarden wat minder. Maar dat kwam misschien ook omdat het nog niet zo goed lukte."

  "En Sophia (10 jaar) wil het liefste nu al bij jullie crew aansluiten. Zij vond het helemaal geweldig, voelt zich thuis bij Hart Beach en mist Sterre(begeleider)."

  "Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij."


  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.