Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Florence Marine X - kers verse collectie 2022

    Het motto van Florence Marine is kwalitatieve, milieuvriendelijke producten creëren die mensen stimuleren om buiten op ontdekking te gaan, en tegelijkertijd voorbereid te zijn op wat de elementen ook brengen. Lees meer over de Florence Marine X collectie van Hart Beach


    Over John,


    John Alexander Florence is geboren op het Hawaiiaanse eiland Oahu. Opgegroeid in de buurt van de legendarische Pipeline, is waar John verliefd werd op de oceaan. In zijn 28 jaar heeft die relatie hem ertoe gebracht de surfsport opnieuw te definiëren. Hij won bijna elke grote titel in de surfwereld, van de Pipe Masters tot de Eddie Aikau Big Wave Invitational, inclusief back-to-back World Surf League Championships in 2016 en 2017.

    Als hij geen wereldtitels aan het winnen is, is John op zijn boot te vinden varend tussen eilanden, teelt hij bijen, is hij bij zijn lokale biologische boerderij en ontdekt hij nieuwe manieren voor wat er mogelijk is in en rond het water met zijn broers Nathan en Ivan aan de North Shore.



    Milieubewust,


    Florence Marine gebruikt verantwoorde productie en duurzame processen omdat ze geloven dat dit hand in hand gaat met wat ze het liefste doen, exploring. Ze creëren producten die goed presteren en de planeet niet beschadigen.

    De wereld zal blijven veranderen, maar de verantwoordelijkheid om de juiste keuzes te maken voor onze planeet zal een blijvend streven zijn van Florence Marine.



    Materialen,


    Gerecycled polyester is een essentiële vezel die wordt gebruikt in de producten van Florence Marine. De lichtgewicht en sneldrogende eigenschappen van deze vezel zijn perfect voor boardshorts, hoeden en meer. maar is gebruikt voor veel van de waterbasis uitrusting.

    Katoen kan de grootste waterverbruiker van elk gewas zijn. In gebieden met weinig regen moeten boeren irrigatiesystemen implementeren, gevolgen hiervan zijn verlies van vers water en een grote ecologische voetafdruk. Biologisch katoen wordt bewust gekweekt in gebieden met veel regenval, zodat het klimaat natuurlijke irrigatie kan geven en vers waterverlies voorkomen kan worden. Biologische landbouw ondersteunt de biodiversiteit en een gezonder ecosysteem.

    Een deel van de T-Shirt-lijn is gemaakt van Recover™, een systeem dat textielafval rechtstreeks van de fabrieksvloer omzet in hoogwaardig gerecyclede vezels. Deze vezels worden beschouwd als textiel met een hele lage milieu impact.


    Motto,


    Het motto van Florence Marine is kwalitatieve, milieuvriendelijke producten creëren die mensen stimuleren om buiten op ontdekking te gaan, en tegelijkertijd voorbereid te zijn op wat de elementen ook brengen.

    "We willen ontdekken, plezier hebben, leren en onszelf uitdagen. We ontwerpen producten die ons motiveren om naar buiten te gaan en te ontdekken in de elementen, terwijl we ons best doen om de oceaan en het land te beschermen."
    - John John Florence


    Als je deze toffe collectie wilt shoppen kan dat in onze winkel en online. Een aantal van onze favorieten hebben we hieronder op een rijtje gezet.
    shop de Florence Marine X Burgee Hoodie here
    shop de Florence Marine X Unstructured Hat here
    shop de Florence Marine X Outline Boardshort here
    shop de Florence Marine X Long Sleeve Hooded UPF Shirt here


    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.