Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Vans X Textured waves collab

    Vans, het wereldwijde icoon van creatieve expressie, kondigt met trots de allereerste samenwerking met Textured Waves aan. De missie van Textured waves is, vrouwelijke surfers van kleur een stem geven en maatschappelijke verandering teweegbrengen. Deze boodschap wordt in de collectie gerepresenteerd. Shop de colletie in de winkel of online.


    Wie zijn textured waves?

     
    Textured Waves is in 2019 opgericht door Chelsea Woody, Danielle Black Lyons en Martina Duran. Ze hebben een beweging gecreëerd die de surfcultuur onder vrouwen van kleur en minderheidsgroepen aandacht brengt.
     
    Door hun stem te laten horen en op te komen voor de community, heeft het collectief een inspirerende ruimte gecreëerd waarin anderen kunnen aansluiten en hun verhaal kunnen vertellen.
     
    De oprichters van Textured Waves staan voor inclusie, integriteit en diversiteit in het water en onder de surf community.




    De samenwerking

     
    Vans, het wereldwijde icoon van creatieve expressie, kondigt met trots de allereerste samenwerking met Textured Waves aan. De missie van Textured waves is, vrouwelijke surfers van kleur een stem geven en maatschappelijke verandering teweegbrengen. Deze boodschap wordt in de collectie gerepresenteerd.
     
    De oceaan is voor iedereen, en de nieuwe collectie van Vans en Textured Waves wil deze inclusieve gedachte op een positieve manier uitdragen in de surf gemeenschap en daarbuiten. De collectie combineert een natuurlijk palet van aarde- en oceaan tinten met een selectie speelse en gedurfde items.




    De collectie

     
    De Vans x Textured Waves-kleding bestaat uit functionele items met een twist, zoals Textured Waves Colflax- Dames Sandalen
    deze super comfortabele sandalen hebben de klassieke Vans zool.
    Ook is er het Vans Textured waves bff Dames shirt. Het wijdvallend Textured waves boxy - Dames T-shirt, heeft een speciale zee print in marshmallow. De Vans Textured Waves Slip-on SF - Dames Schoenen hebben een uniek patroon.


    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.