Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Classic Robie ponchos nu bij Hartbeach!

    Of je nu in het water of de natuur wilt zijn, de Original Robie is gecreëerd om iedereen te helpen bij de tijd die je buiten doorbrengt. Alle Robie goodies hiervoor kun je bij Hart Beach Surfshop vinden.

    “The original changing robe. Endlessly imitated, never matched.” - Robie

    Het verhaal

    Heb je je ooit omgekleed in je poncho en je afgevraagd waar dat concept vandaan komt? We hebben hier het verhaal van een familie die leeft volgens het idee dat het leven buiten gebeurt. Dus lees mee en laat je inspireren.

    Hun verhaal begon in 2007, in het kustplaatsje St Ives, Cornwall, Engeland. De allereerste badjas werd gemaakt door surfers Martyn en Tamsin Tarplee, vanuit hun liefde voor de oceaan en de levensstijl die daarbij hoort.

    HET IS WILD DAARBUITEN. WEES VOORBEREID OM ERVAN TE GENIETEN.

    Zoals vele surfers nu kunnen begrijpen, wilden de familie de ervaring van buiten zijn en surfen zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk maken. Zo werd de revolutionaire Robie geboren, een combinatie van een badjas en een handdoek die het in en uit het water gaan super makkelijk en comfortabel maakt. We namen afscheid van de dagen waarin een gewone handdoek alles bescherming was die we hadden, en het leven was nooit meer hetzelfde.






    Waar Robie voor staat

    Ze hielden het niet alleen bij het maken van de surf ponchos die het leven van alle surfers vandaag de dag eenvoudiger maken. In plaats daarvan willen ze de collectie altijd verbeteren door nieuwe producten toe te voegen.
    Merken over de hele wereld proberen de Robie poncho te imiteren, maar Robies kwaliteit blijft een van de beste.

    Of je nu in het water of de natuur wilt zijn, de Original Robie is gecreëerd om iedereen te helpen bij de tijd die je buiten doorbrengt. Alle goodies hiervoor kun je bij Hart Beach Surfshop vinden.

    Alle Robie ponchos zijn beproefd en getest op zowel knusheid als bruikbaarheid, Robie artikelen zullen je nooit in de steek laten.

    Op zoek naar gemak en uiterste comfort voor bij je volgende avontuur? Check de Robie collectie in de regenboog van kleuren. 

    Wil je er zeker van zijn dat je kind het altijd warm heeft als het buiten is? Bekijk de Junior Robie Collectie bij Hart Beach Surf Shop.



    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.