Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Billabong X Wrangler

  Van de heuvels tot de golven, zorgeloos en casual, de Billabong x Wrangler collectie is ontworpen voor de vrije geest in ons allemaal. Een stijl die wordt gekenmerkt door een vleugje surf met een country twist, speelse bloemmotieven en natuurlijk een good old jeans!  Van de heuvels tot de golven, zorgeloos en casual, de Billabong x Wrangler collectie is ontworpen voor de vrije geest in ons allemaal. Een stijl die wordt gekenmerkt door een vleugje surf met een country twist, speelse bloemmotieven en natuurlijk een good old jeans!

  Het beste in denim samen met het beste in boardshorts. Een viering van twee merken die gedreven worden door dezelfde obsessie: het maken van stukken waar die je voor altijd wilt blijven dragen. De Billabong x Wrangler-collectie is geïnspireerd door de jaren '70 met een westerse draai aan vintage surf.


  Billabong

  Billabong begon in 1969 met het combineren van functie, pasvorm, kunst en mode om kleding en boardshorts te ontwikkelen, voor avonturiers en oceaan liefhebbers over de hele wereld.

  Billabong is bekend geworden als een premium lifestyle en cultureel kledingmerk voor jongeren. Ze gebruiken een grote verscheidenheid aan materialen, prints en technologieën. Naast boardshorts ontwerpt en produceert Billabong een hele lijn lifestyle kleding, wetsuits en bovenkleding voor in de sneeuw.
  Wrangler

  Wrangler is het alledaagse performance denim merk. Sinds de eerste Wrangler denim producten, wordt er inspiratie gehaald uit ervaringen uit het echte leven; Wrangler geloofd dat kleding moet worden ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de mensen die het dragen.
  Wrangler kreeg al snel een reputatie van stoere en kwalitatieve jeans, waardoor het de favoriete spijkerbroek werd van cowboys en cowgirls overal ter wereld. Vandaag de dag draagt 97% van de Pro Rodeo cowboys en cowgirls Wrangler.
  De jeans worden nu door miljoenen mensen per dag gedragen. Ze zijn nog steeds toegewijd aan het verbeteren van de dagelijkse functionaliteit van hun spijkerbroeken. 

  Wil je deze toffe zomer collectie shoppen? Dit zijn een aantal van onze favoriete items.
  De Billabong X Wrangler Just a Dream - Dames jurk
  De Billabong X Wrangler Eye-lit your Fire - Dames bikini top
  De Billabong X Wrangler Showdown - Dames korte broek
  De Billabong X Wrangler Boyfriend Crew - Dames t-shirt  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.