Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Quiksilver X Stranger Things

    Onze partner en iconisch surf-lifestyle merk Quiksilver kondigt met trots de samenwerking aan voor het aankomende vierde seizoen van de Netflix Original Series Stranger Things. Vreemde monsters liggen aan de horizon, en welke afslag van de snelweg we ook nemen, alle wegen leiden naar the upside down.



    Onze partner en iconisch surf-lifestyle merk Quiksilver kondigd met trots de samenwerking aan voor het aankomende vierde seizoen van de Netflix Original Series Stranger Things.

    De Quiksilver x Stranger Things-collectie neemt ons mee terug naar de energie van 1986, met op het tijdperk geïnspireerde artikelen en een korte film waarin het Quiksilver-team een roadtrip maakt naar de omgekeerde wereld.

    Stranger Things zal in twee delen worden uitgebracht, met Volume one, in première op 27 mei en Volume Two op 1 juli. De kledingcollectie zal ook in verschillende delen worden uitgebracht. De eerste drop is op 20 Mei zijn, de tweede 27 Mei en de laatste op 24 Juni.


    Over de collectie

    ''Een reizende bende rippers duikt dieper de woestijn in, met elke tik van de kilometerteller op het dashboard van de econoline. Vreemde monsters liggen aan de horizon, en welke afslag van de snelweg we ook nemen, alle wegen leiden naar the upside down.''

    Een terugblik op het verleden terwijl we ons in het onbekende van het nu wanen.
    De vrijheid van de open weg omarmend, de woestijnen van het westen, en de oneindige lust naar avontuur van de groep. Dat is wat deze collectie uitstraalt. 

    Quiksilver heeft vijf verschillende capsules gemaakt voor deze collectie.

    De eerste is de Quiksilver x Stranger Things 1986 collectie. Deze collectie biedt een splitsing van heldere en donkere items, afhankelijk van welke kant van de kloof je kiest om te spelen. Deze capsule is nu beschikbaar!

    De andere vier capsules komen uit op 27 mei en 24 juni.




    Onze favorieten

    De collectie is nu beschikbaar! een aantal van onze favoriete items zijn:

    • Quiksilver X Stranger Things - The Upside Down - W Shorts. Dit is een super zacht, donker, kort broekje met een tie dye print.
    • Aan de andere kant heb je de Quiksilver X Stranger Things - Lenora - Shorts. Dit korte broekje heeft een vrolijke kleur.
    • De Quiksilver X Stranger Things - Lenora Woven - Romper heeft het allemaal, een leuk printje, korte mouwen en knoopjes aan de voorkant. Dit is een ideaal after-surf romper door de losse fit.
    • De Quiksilver X Stranger Things - The Upside Down Fleece - Jogger heeft een super cool design. Een been is zwart gekleurd en de andere grijs. Het heeft ook het Quiksilver x Stranger things logo aan de voorkant.
    • Als laatste is er het Quiksilver X Stranger Things - Volley board short. Deze board shorts zijn tof gekleurd en hebben een leuk printje.


    Quicksilvers Strange Surfing

    Wat begon als een epische roadtrip om goede golven te vinden, neemt al snel een vreemde wending en zet het leven van vijf vrienden op z'n kop. Dit is Strange Surfing - een exclusieve film samenwerking tussen Stranger Things en Quiksilver.

    Met Kanoa Igarashi, Andy Nieblas, Mikey Wright en meer...
    Quiksilver een samenwerking aangegaan met Netflix Stranger Things om diep in hun design archieven van de jaren '80 te duiken en iconische, tijdgebonden stukken te recreëren voor de garderobe die de personages in Stranger Things 4 dragen. Deze short film is geïnspireerd door de Stranger Things serie en 
    een aantal van de items uit de nieuwe collectie zijn te zien in de short film, strange surfing.
    Je kunt de short film hieronder bekijken. 


    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.