Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Volcom X Nando von Arb: Unleashing The Dartcat

    Hart Beach presenteert de nieuwe Volcom Featured Artist: Nando von Arb. Nando geeft met zijn collectie Volcom een nieuwe mascotte: The Dartcat.

    Volcom X Nando von ArbUnleashing The Dartcat

    Met de mooie tinten van de herfst voor de deur lanceert Volcom een nieuwe collectie met de  briljante kunstenaar Nando von Arb.


    Nando von Arb, een in Zürich geboren kunstenaar met een flair voor het mixen van zijn wilde, vrije geest met zijn creaties, brengt ons de "Dartcat”, de nieuwste mascotte voor de herfst collectie van Volcom. De kat speelt een symbolische rol en voert ons door de levendige, soms rebelse golven van jong zijn en de desbetreffende subcultuur. Geïnspireerd door de atmosfeer van een bar, waar vrienden samenkomen en herinneringen gecreëerd worden, lijkt de Dartcat van Nando von Arb de uitbundigheid van zulke momenten in de kleding van Volcom te manifesteren.


    Net als de surfers die rust vinden midden in de grootste golven, balanceert de Dartcat zijn speelse kattenkwaad met een onuitgesproken wijsheid, prachtig weerspiegeld in de collectie van Volcom. De kleding is een opmerkelijk eerbetoon aan de talloze avonturen, de mensen die durven en de grenzeloze horizon die altijd een integraal onderdeel zijn geweest van Volcom. De varsity- en back-to-school-sfeer, verteld door een samensmelting van de levendige kleuren en fantasierijke ontwerpen van Nando von Arb, zorgen ervoor dat elk kledingstuk niet alleen een kledingstuk is, maar ook een aandenken, een verhaal dat wordt gefluisterd door draden en kleuren. Om iedereen zich niet alleen zichzelf te laten voelen, maar een zorgeloze en wilde versie van zichzelf.


    De collectie, nu bij Hart Beach, nodigt je uit om de kunstzinnige verhalen van Nando von Arb opnieuw te beleven, te verheugen en te ervaren. Laat de Dartcat een metgezel zijn bij je surfavonturen en breng een vleugje wilde, zorgeloze geest in elk avontuur dat je meemaakt..


    • Beleef de nostalgische avonturen van Nando von Arb? Shop zijn collectie hier.

    • Laat je meenemen door de kunst van de Featured Artist series van Volcom. Shop de volledige collectie hier.

    • van klassieke broeken tot de laatste T-shirts, ontdek Volcom’s kleding hier.

    • Zorg ervoor dat je volgende surfsessie warm en comfortabel is. Shop Volcom’s neoprene selectie hier.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.