Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Surf Gids Voor De Europese Kust

    Jouw ultime surfgids voor een onvergetelijke trip langs de Europese kust!

    Surf Gids Voor De Europese Kust


    Ook zo’n genoeg van het herfstweer in Nederland? Je bent niet de enige! En wat is een betere oplossing dan een roadtrip langs de westkust van Europa. Voor iedereen die graag naar het warme zuiden wil vertrekken, is dit jouw travel guide!



    Surfboards

    Als je je klaarmaakt voor een Europees surftrip, is het van groots belang dat je het juiste surfboardboard onder je voeten hebt. Hier zijn de Hart Beach keuzes:

    Beginnersboard:
    Ben je net begonnen met surfen? Begin je surf avontuur met een Tahe 8’4 Magnum. Het board om golven te surfen met zelfvertrouwen.

    • De Tahe is een goed beginnersboard om mee te nemen op je eerste surftrip. Met het Surf Package Deal ben je in een keer set voor je trip. Hier zit het board, vinnen, boardbag, leash en wax om meteen de golven te kunnen trotseren.

    • The Vision Takeoff Soft Top is een perfect beginnersboard voor iedereen die nog makkelijk golven wil pakken. Met de Takeoff zal geen golf aan je voorbij gaan.

    Shortboard Fun Board:

    Met de Mosselman 2.0. ben je set voor de onvoorspelbare condities die de westkust heeft te bieden. Geshaped door Christian Bradley, de Mosselman is gemaakt om alle soorten golven te kunnen surfen en is een must have voor je quiver. 

    Mid-Length:

    Voor iedereen die op zoek is naar wat volume en veelzijdigheid, zijn mid-length surfboards the way to go! Met de Pukas Axel Lorentz Lady Twin heb je niet alleen een surfboard dat er goed uitziet, maar ook een perfecte plank om alle soorten golven te pakken, van Scheveningen tot Sagres. 

    Longboard: magic model

    Kies je liever style over performance? Dan is de nieuwe Lufi Magic Model het longboard voor jou! Met zijn unieke vier stringers, glossy finish en one-of-a-kind leash plug ben je de meest stylish surfer in de line-up.

    Performance Shortboard:

    Als je op zoek bent naar een meer high performance board om de overhead waves te trotseren, is de Al Merrick Channel Island PRO 2.0 een must have!

    Het Vervoeren Van Je Surfboard

    Je hebt je droomplank binnen, maar hoe krijg je het zonder krassen van A naar B? We hebben alle soorten bescherming van je favoriete surfboard op een rijtje gezet voor je zodat je stick perfect blijft, van de eerste paddle out tot de laatste golf. 


    Day Use Boardbags:

    Voor de spontane surf sessies en snelle trips naar het strand, is de Day Use Boardbag perfect. Zie het als een comfortabel, nauwsluitende jas voor je board. Licht, gemakkelijk mee te nemen en toch de juiste hoeveelheid bescherming te bieden. Het zorgt ervoor dat je board beschermd is tegen de zon, zand en kleine stoten. 

    Als je op zoek bent naar een boardbag die bij je verschillende surfboards past, is de verstelbare DB journey Single Surfboard Boardbag perfect. Je kan je boardbag verstellen van een 6’5 tot 7’3 zodat elk board goed stevig zit tijdens je reis.


    Travel Boardbags:

    Mocht je nou wat langer op reis gaan, of wellicht je boards vervoeren met het vliegtuig, de Travel Boardbag is er voor jou! Met dikkere vulling en steviger materiaal, is het gemaakt om de lange afstandsreizen te weerstaan, zodat je board in dezelfde staat aankomt als waarin je hem hebt achtergelaten.

    Board Socks:

    Voor een dagelijkse bescherming die zowel licht als effectief is, zijn er de Board Socks. Het is moeiteloos aan te trekken en biedt een beschermende barrière tegen alledaagse slijtage, krassen en kleine deukjes. Het is de essentiële cover-up voor die momenten waarop je je board verplaatst of opbergt na een sessie.


    Wetsuits and Water Temperature

    Met de koude stormen op de Atlantische Oceaan kan de watertemperatuur nog weleens koud aanvoelen. Daarom raden we aan om een 4mm wetsuit aan te trekken zodat je warm en comfortabel de golven kan trotseren. Een paar van onze favorieten zijn: 

    Mannen


    Vrouwen


    Kids


    Essentiële Auto-Accessoires 

    Om ervoor te zorgen dat je helemaal voorbereid op pad gaat met je auto, zijn hier de essentiële auto-accessoires.


    Tie Downs vs. Soft Racks:

    Om te zorgen dat je board stevig vast zit aan je auto heb je genoeg keuzes. Je kan kiezen voor de Under The Door Wrap Wrax die je board vastbind door de straps onder de deur te zekeren of voor de Soft Racks gaat om je board veilig op je dak te leggen. Zorg ervoor dat je board veilig gezekerd is. En als het op veiligheid aankomt, geeft u dan de voorkeur aan de kracht van het D-Lock Systeem of aan de eenvoud van traditionele Cam Locks? Jouw beslissing!

    Car Accessories

    De open weg, de zilte lucht en het genot van de perfecte golven bij de volgende stop – er is niets dat boven een surf road trip gaat. Net zo belangrijk als het kiezen van het perfecte surfboard en wetsuit, zijn de items die je trip soepel laten verlopen. Daarom het volgende overzicht van de essentiële auto-accessoires die elke surfer met zich mee zou moeten nemen.  


    Als eerste, het probleem van waar je je sleutels moet laten als je bij je surfspot aankomt. De Creatures Door Lock zorgt ervoor dat je zorgeloos kan gaan surfen, wetende dat je auto en je spullen veilig achtergelaten zijn. 

    Na een surfsessie kan het lastig zijn om van natte uitrusting te wisselen, vooral als je alleen maar zand- of modderig terrein hebt. Het antwoord hierop: De Changing Mat. Leg hem neer, stap erop en kleed je om zonder nadenken, zodat alles schoon blijft.

    Als we het dan toch hebben over omkleden. De switch tussen een natte wetsuit en droge kleren kan behoorlijk koud zijn, zeker op winderige dagen. De Poncho is ervoor gemaakt om je warm en knus te houden als je aan het omkleden bent om de koude rillingen na het surfen af te weren.

    Met alle spullen die je als surfer verzamelt, kan het een behoorlijke uitdaging zijn om alles georganiseerd te houden in uw voertuig. De Car Organizer is het antwoord. Ontworpen om alles netjes op te bergen, van wetsuits tot wax, het is de onbezongen held die je roadtrip chaos vrij houdt.

    Ten slotte, we snappen het – de heftige surf kan vaak zandige, zoute resten achterlaten. De Seat Protector is de oplossing die ervoor zorgt dat je autostoelen schoon blijven. Vooral handig als u een huurauto hebt, zodat u ervoor kunt zorgen dat de borg veilig terug in je portemonnee terechtkomt.


    Accessoires 

    De golven, het board, de reis – elk element komt samen om een onvergetelijk surftrip te creëren. Als je echter de juiste accessoires gebruikt, kunt u een goede reis tot een legendarische reis verheffen.


    Als eerste, een goede grip op je board is essentieel. Met het seizoen dat verandert, verandert ook de wax die je nodig hebt. Voor dit seizoen is het verstandig om zowel Basecoat WaxalsCold to Cool Wax te gebruiken. En vergeet niet je vertrouwdewax combom de grip en textuur van je wax precies goed te houden.

    Bij het in kaart brengen van de beste plekken om de golven te trotseren, je lichaam bij te tanken of je hoofd te laten rusten, wordt de I Love The Seaside een co-piloot van onschatbare waarde. Het is de alles-in-één referentie voor surfspots, eetplekken en gezellige accommodaties tijdens je reis.

    Het behouden van flexibiliteit en kracht tijdens je reizen is van het grootste belang voor die uitdagende surfsessies. Veel surfers hebben zich tot yoga gewend om hun lichaam in topconditie te houden. Of je nu alleen maar bezig bent met yoga of de kraaihouding al onder de knie hebt, het Yoga for Surfers-boek is geschikt voor iedereen en biedt een reeks houdingen die speciaal zijn ontworpen voor surfers.

    Wil je je surfvaardigheden aanscherpen? Duik in de tips van Surf Companions. Of je nu nog steeds je evenwicht aan het vinden bent of scherpe bochten op golven maakt, deze gids heeft versies die op maat zijn gemaakt voor zowel beginners als gevorderden, zodat je techniek bij elke sessie beter wordt.

    Tenslotte, voor die momenten waarop je tussen surfspots aan het verplaatsen bent, kan de Hula Dashboard Dude je gezelschap houden. Het is een vrolijke herinnering dat elke reis, wat er ook gebeurt, luchtige momenten moet hebben.


    Dus pak je spullen, richt je blik op de horizon en laat de golven van West-Europa je reis begeleiden. Veilige reizen en de epische ritten wachten op je!

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.