Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Quiksilver X The Saturn Collection

    Quiksilver's meest krachtige collectie van vorig jaar is terug voor nog een rondje rond de zon. De Saturn Collectie - nu verkrijgbaar bij Hart Beach.



    Voor het eerst uitgebracht vorig jaar, brengt Quiksilver dit jaar de gewildeSaturn Collectie terug. De stijl van Saturn komt voort uit de surfscene tijdens de jaren 2000, toen de subcultuur Y2CORE op zijn hoogtepunt was. Felle kleuren, geweldige graphics en geen slim fits. De collectie brengt een esthetiek terug die niet alleen Quiksilver als merk heeft beïnvloed, maar de hele surf gemeenschap. Het is nu mogelijk om diticonische tijdperk opnieuw te beleven en deel uit te maken van deze tijden. Voor iedereen die op zoek is naar een authentiek retro gevoel uit een tijd waarin stijlen straight to the point waren, staat de Saturn Collectie voor jou klaar. Niet chic, niet funky, gewoon simpelweg tijdloze klassiekers.



    De Saturn Collectie is geïnspireerd op de look en feel van de vroege jaren 2000. Quiksilver-atleten Walsh, Montes en Cleland Jr. zijn opgegroeid met het kijken naar de invloedrijke surffilms van die tijd en hebben de vooruitgang en agressie van de jaren 2000 vertaald naar een frisse nieuwe look. De kledingcollectie omvat kenmerkende Y2K-looks, waaronder cargo shorts, een langer boardshorts-silhouet van 20 inch en klassieke grafische elementen. De felle kleuren, grote contrasten en vintage logo’s zijn ook binnen deze collectie niet te missen.

    Hart Beach is trots om jou deze old school stijl aan te bieden. Kom langs in onze winkel in Scheveningen of bekijk de Saturn Collectie op onze online webshop.




    • Koop hier de Quiksilver Saturn Collectie



    • Bekijk hier alle andere Quiksilver-kleding.



    • Benieuwd naar onze lokale surf merch? Haal hier de exclusieve Hart Beach Collectie.



    • Of je nu een professional bent of net begint, vind hier je perfecte Quiksilver-board.



    • Alles wat je bij je board nodig hebt. Shop de accessoires van Quiksilver hier.



    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.