Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Volcom X Arthur Longo

    Driemaal scheepsrecht - Volcom zet hun hand getekende collectie voort met snowboarder Arthur Longo. Hart Beach is blij deze voor jullie beschikbaar te kunnen stellen.

    "The king of pop", zoals hij wordt genoemd door de core Snowboard cultuur, brak Arthur Longo voor het eerst door in de snowboardscene midden jaren 2000 met topresultaten bij evenementen als de Arctic Challenge, X Games en Redbull's Double Pipe. Na afscheid te hebben genomen van de wedstrijd scene veranderde Arthur de game en de manier waarop we naar het resort riding kijken met zijn SHE (Side Hits Euphoria) video's die explodeerden op YouTube, gefilmd en bewerkt door zijn beste vriend en Volcom-ambassadeur Olivier Gittler. Arthur Longo is ongetwijfeld een van de meest stijlvolle rijders in het snowboarden, wat niet in de laatste plaats blijkt uit zijn nieuwe samenwerkings collectie met Volcom.




    Bloeiend als een prachtige maar verlegen schilder, verlangen de kleuren en wezens van Volcoms snowboarder Arthur Longo naar avontuur op elk medium waar de kunstenaar zijn aandacht op zet. Deze keer werd zijn kunst verliefd op een verscheidenheid aan heren- en dames stukken. Zijn funky kleurrijke stijl creëert net zo goed stijlvolle sokken als esthetische geweven tops. Ook als print op truien en shirts geeft de kunst van Arthur Longo de stukken een unieke stijl. De Volcom X Arthur Longo-collectie geeft jouw outfit die speciale artistieke touch.





    Hart Beach is enthousiast om deze gloednieuwe samenwerkings collectie van kunstenaars aan jullie te presenteren. Bezoek onze winkel in Scheveningen of bekijk onze online winkel om jezelf te overtuigen van de unieke stijl die de collectie jou kan bieden.


    • Krijg hier uw Volcom X Arthur Longo items
    • Bekijk hier andere unieke collecties
    • Bekijk hier wat Volcom nog meer te bieden heeft
    • Blijf warm tijdens uw volgende surfsessie en krijg hier een Volcom wetsuit









    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.