Shopping cart
  Filters

  Jouw selectie

  • Salty Crew
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Salty Crew

  Filters
  Filters
  Salty Crew Tippet Snap Jacket
  € 109,95 voor € 65,97

  Salty Crew

  Voor de harde werkers. De zoekers. Voor mensen die risico's nemen, het maken van fouten niet uit de weg gaan, watermannen met niets te bewijzen. voor  jong en oud. Voor de beproefden, voor degenen die ervoor kiezen om zout te blijven.

  Er was een tijd in surfen, misschien kun je het de gouden eeuw van het surfen noemen, voordat het cool was. Toen Surfers wilde mannen waren, verdreven uit de samenleving, waarschijnlijk door keuze.

  Ze vonden de zee beter dan de maatschappij waaraan ze waren onderworpen. Dus brachten ze hun leven in het water door. Niemand begreep wat ze daar aan het doen waren. Misschien begrepen ze het zelf niet, maar ze wisten dat ze het nodig hadden. Toen de branding vlak was visten ze, of doken ze, toen de wind opraakte, zeilden ze, maar ze kwamen nooit uit het water. Toen ze in het water waren, leefden ze, al het andere ... en al het andere wachtte gewoon. Deze houding lijkt te zijn verdwenen in de surfwereld, ergens onderweg verloren. De surfcultuur is van het strand verdwenen; het verloor zijn zout en droogde ergens het binnenland op. Maar toch zijn er nog steeds een paar die kiezen voor een levensstijl die wordt ondersteund door de oceaan ... ze kiezen om het zout te houden.


  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.