Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    sex wax Red - Warm to Mild Tropic 21C-29C

    € 3,95
    Levertijd: NL 1-2 werkdagen m.u.v. surfboards
    001022

    Sexwax Quick Humps surfboard wax formules zijn de 'go to' keuze voor professionele en ervaren surfers over de hele wereld, nu verpakt in recyclebare kartonnen dozen. Deze nieuwe verpakking is gemakkelijk te openen en kan hergebruikt worden om je overgebleven of gedeeltelijk gebruikte wax schoon te houden in de originele verpakking. Vind de ideale balans tussen stabiliteit en plakkerigheid door deze formules alleen te gebruiken of als onderdeel van een Basecoat/Topcoat-combinatie. Zie de Quick Humps/Dream Cream-gebruikershandleiding voor meer tips over het selecteren van formules.


    Kleur
    Heb je een vraag over dit product?

    Suggesties

    sex wax

    Sex Wax

    In de vroege jaren zeventig shapte Zog surfboards en beheerde hij een kleine surfwinkel in Californië. Zoals het lot zou hebben bepaald, werkte een chemicus met de naam Nate Skinner in het gebouw naast de winkel van Zog. Zog en Nate gingen praten en besloten dat ze met Nate's wetenschappelijke training en de surfachtergrond van Zog het perfecte paar waren om een ​​unieke, high-performance surfboard wax te ontwikkelen.

    Toen de eerste lichting Sex Wax klaar was voor de markt, laadde Zog zijn Ford pickup truck in en ging hij op weg met een verkooprun. De volgende dagen stopte hij bij elke surfwinkel die hij kon vinden van Santa Cruz tot San Diego, in een poging om de intresse van de eigenaren te wekken voor het kopen van een blokje wax. In het begin waren veel retailers terughoudend om een ​​nieuwe wax in te slaan met een "suggestief" label en geen staat van dienst. Enkelen waren echter gefascineerd door de aanstekelijke naam en besloten om het te proberen.

    Surfshops die oorspronkelijk hadden geweigerd om Sex Wax te verkopen, werden nu gebeld en gevraagd om te worden opgenomen in de lijst met bedrijven die Zog bezocht tijdens zijn maandelijkse verkoopruns. Al snel wilde surfers van de oostkust, de Golfstaten, Hawaii en Japan wax van het merk Sex Wax en binnen een paar jaar bereikte Sex Wax een wereldwijde markt.

    Kleur:
    Diversen
    Artikelnummer:
    001022
    Barcode:
    0896908000217
    • Gratis verzending

      Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
    • Vraag maar raak!

      Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
    • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

      *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
    • Think about it...

      Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.