Shopping cart
  Filters

  Jouw selectie

  • Superbrand
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Superbrand

  Filters
  Filters

  Superbrand

  Superbrand

  Superbrand werd opgericht in 2008 in Australie in samenwerking met de pro surfers Dion Agius, Clay Marzo en Ry Craike. Het is een merk dat voor innovatie en progressie staat en surfers wil pushen naar het uiterste te gaan. Oorspronkelijk was Superbrand een surfboard merk maar in 2010 heeft het merk hun eerste Apparel lijn gelanceerd. 

  Sinds dien is het bedrijf zeer aan het groeien en zijn ze inmiddels in de moderne surf wereld niet meer weg te denken. De boards worden geproduceerd en designed op een eigen ontwikkeld manier: THE SHAPERS COLLECTIVE

  Dit betekend dat Superbrand op elk continent een house-shaper heeft. Deze werk samen met de team riders en ontwikkelt surfboards. Ook produceert hij de boards voor zijn eigen continent. Zo kan Superbrand ervoor zorgen dat overal op de wereld Superbrand boards snel, makkelijk en van hoge kwaliteit leverbaar zijn.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.