Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Softboard Catch

  Filters
  Filters

  Softtop Surfboard

  Een softtop surfboard is ideaal voor als je begint met surfen. Dit board is perfect voor beginners, omdat het goed blijft drijven en erg stabiel is. Ook is het materiaal van dit board zacht, wat ze een veilig en vriendelijk beginnersboard maken. Softtops zijn perfect voor kleine golven of whitewash. Check hier de softboards van Softech en Catch.

  Toch zijn softboards niet alleen voor softies! Vergis je niet, er bestaan ook softtops surfboards voor ervaren surfers. Deze boards lijken op shortboards, maar hebben een zachte bovenkant en een stuk meer volume dan shortboards. Hierdoor blijven ze goed drijven, maar zijn ze nog steeds goed te manoeuvreren. Perfect voor de ervaren surfer in kleinere condities. Of als je gewoon geen zin hebt om hard te peddelen. Check bijvoorbeeld de boards van Pyzel.

  Voor deskundig advies, of gewoon een ongezouten mening dan kun je altijd een vraag stellen via de website of langskomen in één van onze shops!

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.