Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  FCS II DHD PC Tri Fins

  € 125,00
  Levertijd: NL 1-2 werkdagen m.u.v. surfboards
  016111

   Darren Handley Design 'DHD' shaper vin. Een veelzijdige vin ideaal voor gecontroleerde power turns in kritieke secties.

  Met een nieuwe slanke graphic en een aangepaste kleinere middenvin, is de nieuwe DHD vin gebouwd voor meer snelheid en een snelle tail release. Ontworpen met een subtiele textuur op de bovenste helft van de vin om wrijving te verminderen, is de innovatie achter deze vin ongeëvenaard.

  Door de grootte van de middenvin te verkleinen, heeft FCS de weerstand geminimaliseerd en de totale snelheid van deze betrouwbare allrounder verhoogd. Dit stelt de surfer ook in staat de vin te overmeesteren bij het uitvoeren van dynamische bochten, en snel los te laten uit lange rail-to-rail carving.

  • Ideale omstandigheden: Een breed scala aan omstandigheden, vooral goed in kritische overhead golven.
  • Board types: Ontworpen voor het FCS II vinsysteem. Voor alle boardtypes. Het meest geschikt voor performance en hybride shortboards.
  • Vin Familie: Accelerator: Zoek Controle. Snelheid, flow en respons met extra controle.
  • Materiaal: Performance Core (PC) vinnen worden gemaakt met behulp van een meerlaags hars transfer molding proces. Het flex patroon in PC vinnen strekt zich progressief uit van de basis tot aan de tip, wat de surfer helpt om drive en grip in de bocht te behouden. Dit veelzijdige vinmateriaal is licht en kan worden gebruikt in een groot aantal verschillende omstandigheden.
  Kleur
  Maat
  Heb je een vraag over dit product?

  Suggesties

  FCS

  FCS


  Geïntroduceerd in Australische sinds 1994. Tot op de dag van vandaag is FCS het sterkste, meest succesvolle en het meest gebruikte vin-systeem ter wereld.

  Sinds de wereldwijde release in 1994 zijn 28 ASP World Titles en talloze evenementen gewonnen met FCS. Geen enkel ander systeem in de wereld kan aanspraak maken op een enkele ASP-wereldtitel in de divisies voor heren, dames, junioren of longboards. Het succes van FCS is een bewijs van de voordelen ten opzichte van andere vinsystemen, dit omvat ook traditionele vaste vinnen.
  Kleur:
  Diverse tinten
  Artikelnummer:
  016111
  Barcode:
  2013001805183
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
  • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.