Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Firewire FRK+ I-Bolic Five Fin Futures - Surfboard

    € 895,00
    Levertijd: NL 1-2 werkdagen m.u.v. surfboards
    017039

    De FRK Plus is een high-performance shortboard met een klassieke squash tail, zorgvuldig verfijnd en gefinetuned in de afgelopen drie jaar in samenwerking met surfers als Kelly, Brodi, Betty Lou en anderen.

    Deze squash versie is ontworpen om iets korter te worden gereden dan de originele FRK round tail en behoudt de on-wave voordelen van het origineel, terwijl het een verbeterde turn release biedt, dankzij de squash tail en subtiele aanpassingen in de concave en vinplaatsingen die passen bij het grotere oppervlak van het squash ontwerp.

    Surfers hebben de FRK Plus geprezen om zijn bliksemsnelle rail-to-rail gevoeligheid, indrukwekkende drive en naadloze release. De meeste gemiddelde en gevorderde riders zullen merken dat ze hun surfcapaciteiten moeiteloos kunnen uitdrukken, het voelt bijna als een verlengstuk van hun intenties.

    Lengte: 5'11"

    Breedte: 19''

    Dikte: 2 5/8''

    Volume: 30,6L

    Kleur
    Heb je een vraag over dit product?

    Suggesties

    Firewire

    Firewire


    Firewire is van mening dat verfijningen in de vorm van hedendaagse moderne surfplanken alleen maar prestatievoordelen opleveren. Exponentiële prestatieverbeteringen vereisen de voortdurende ontwikkeling van nieuwe materialen en constructiemethoden die op hun beurt nieuwe ontwerpmogelijkheden zullen bieden.
    Kleur:
    Wit tinten
    Artikelnummer:
    017039
    Barcode:
    2013001844625
    • Gratis verzending

      Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
    • Vraag maar raak!

      Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
    • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

      *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
    • Think about it...

      Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.