Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    I Love the seaside Morocco

    € 24,95
    Levertijd: NL 1-2 werkdagen m.u.v. surfboards
    005460

    Ik hou van de Seaside, de gedrukte surf- en trevelgidsen naar het noordwesten, zuidwesten van Europa, Marokko, Groot-Brittannië en Ierland.

    Van de prachtige Lofoten, in het noorden van Noorwegen, langs de westkust, langs de kusten van Zweden, Denemarken, de Duitse eilanden, Nederland en België, Groot-Brittannië, Ierland, helemaal tot de lege baaien van Bretagne tot de zonnige stranden van Andalusië, de Marokkaanse Atlantische kust: van Tanger in het noorden tot Dakhla in het zuiden en alles daar tussenin. Je vindt er prachtige fotografie, info over surfspots, een duidelijk zicht op de achtergrond, plekken waar je graag rondhangt, eet en slaapt, fijne winkels, to do's en to sees, lokale eetfeiten, tips om fit en gezond te blijven en verhalen van mensen aan zee.

    Waarom deze handleidingen?
    Van iedereen die van de kust houdt, zijn er zo velen aan het surfen en hun aantal groeit snel. In Europa reizen de surfers van de eerste en tweede generatie met hun gezin. Gelukkig zijn meisjes en vrouwen geen uitzondering of zeldzaamheid meer in de line-ups.

    Tussen uitstekende surfgidsen, die de harde en snelle feiten over surfspots geven, en een dozijn traditionele gidsen met praktische en/of historische informatie, vult de I Love The Seaside-gids het gat voor mensen die van zee houden met een voorliefde voor strand en surfen.

    Tijdens ons onderzoek naar de noodzaak van deze gids ontdekten we dat iedereen, van solo reizende vrouwelijke surfers tot gezinnen en stelletjes–die ofwel surfen ofwel van de surf- en strandlevensstijl houden–het er allemaal over eens zijn dat er iets ontbreekt in hun behoefte als kustreizigers.

    Het bevat
    Naast praktische informatie van gelijkgestemde en gepassioneerde mensen, leer en lees je over de omgeving van je favoriete surfbreaks. Leer de omgeving kennen door het oog van lokale surfers, artiesten en vormgevers. Leer over exotisch eten op een manier dat je het zelf kunt gebruiken, een leuke oefening om je surfvaardigheden te verbeteren en krijg advies over het vinden van een funky plek om te verblijven, een wandelpad, huur een fiets of een paard, ga naar een yoga- class en waar je je board kunt repareren.

    Ik hou van Marokko aan zee

    Kleur
    Heb je een vraag over dit product?

    Suggesties

    I Love the seaside

    Kleur:
    Diverse tinten
    Artikelnummer:
    005460
    Barcode:
    9789082507942
    • Gratis verzending

      Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
    • Vraag maar raak!

      Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
    • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

      *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
    • Think about it...

      Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.