Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Makai Fins Makai - The Lango - Single Fin - Surfboard Vin

    € 91,50
    014636

    De goed uitgebalanceerde Lango single fin is ontworpen met soepele bochten en trimmen in gedachten en is ontwikkeld en getest op Hawaiiaanse wijze. Gebouwd met een base van 6,75 inch en gestroomlijnd voor behendigheid, drive en grip op lastige plekken. Een geweldige positie om te beginnen voor een alledaagse vin, dit biedt goed longboard plezier en stoke tijdens elke sessie.

    Ontworpen door en vernoemd naar de stijlvolle Hawaiiaanse surfer/shaper en Ala Moana regular, Langsdorf "Da Governor" Kane. Kane hield van de surfplekken van Town maar had een voorliefde voor de prestatiegerichte golven bij Haleiwa aan de North Shore. Je zou kunnen zeggen dat de Lango-vin is gebouwd met het idee om alles te surfen, van kleine lijnen tot hoogwaardige golven.

    Het Lango-concept is eenvoudig: algeheel evenwicht met directionele grip tijdens harde bochten en cuts. Deze vin is ook speciaal ontworpen om grip te bieden tijdens de uitvoering van Kane's kenmerkende layback backhand carves naar rechts. Terwijl hij zijn achterste arm in de golf sleepte door de layback, zou hij recht omhoog draaien en eindigen met een flitsende cutback naar links. Dit alles terwijl hij Speedos droeg (niet lachen). Iedereen die cool was, droeg Speedos in die tijd. In feite waren ze in de jaren '70 de surfkleding bij uitstek voor core-surfers, inclusief de geweldige Gerry Lopez.

    De flexibiliteit van de vin is aan de stijvere kant gelaten met een vleugje buiging in de bovenste helft. Het Lango-template curve is geïnspireerd op vormen van dolfijnenvinnen met een achterwaarts gebogen punt voor grip. Ontworpen voor surfplanken met een lengte van 8'6" tot 9'2", maar natuurlijk wordt altijd aanbevolen om te experimenteren met verschillende maten.

    Kenmerken:

    Materiaal: Volan glasvezel, hars Hoogte: 9' Basis: 6,75'

    Kleur
    Heb je een vraag over dit product?

    Suggesties

    Makai Fins

    Kleur:
    Grijs tinten
    Artikelnummer:
    014636
    • Gratis verzending

      Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
    • Vraag maar raak!

      Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
    • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

      *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
    • Think about it...

      Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.