Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Cruiser

  Filters
  Filters

  Cruiser

  Don't be a transport-loser, get a cruiser

  Lijkt een skateboard het ideale transportmiddel? Een cruiser is perfect om je van A naar B te brengen. Door de grotere en zachtere wielen cruise je relaxt door de straten heen. Dat scheelt weer een parkeerkosten of een treinkaartje.

  Of je nou beginner of een gevorderde bent, voor een cruiser maakt dat niks uit. Wel is het belangrijk om jouw stijl van skaten mee te nemen in het uitkiezen van een board. Hang jij graag de snelheidsduivel uit? Kies dan voor een cruiser met een breed deck en brede trucks, voor meer stabiliteit tijdens hoge snelheden. Neem een kijkje bij de boards van Madrid, Santa Cruz en Globe

  Wil je wat  speelser en wendbaar zijn? Ga dan voor een smaller deck met smallere trucks. Je hebt vast wel eens een smal plastic board in vrolijke kleuren op straat gezien. Dit zijn de classic Penny boards en staan bekend als dit soort cruiser. Check deze cruisers van Penny in onze webshop of de vergelijkbare van Osprey.

  Ben je nog niet helemaal zeker van je cruiser skills? Check dan onze skatelessen. Of kom je er toch niet uit welk board je precies moet kiezen, kom gerust een keer langs bij ons in de shop, bel ons of stuur een bericht Wij helpen je graag weg met het cruisen. 


  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.