Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Longboard

  Filters
  Filters

  Skate Longboard

  De naam zegt het al; Dit board is langer dan het gemiddelde skateboard. Met een Longboard hoef je maar een paar keer te pushen om een flink stuk vooruit te gaan. Je fiets kan thuis blijven

  Een Longboard heeft het meeste comfort van elke type boards door het brede en lange deck met een lage truck en zachte wielen. Hiermee heb je flink wat stabiliteit op je board. Het maakt in principe niet uit of je een beginner of een gevorderde bent, al wordt het voor de beginners wel aangeraden om met een Pintail, Kicktail of Top Mount Longboard te aan te schaffen. Met deze soorten decks heb je de meeste ruimte voor je voeten en kan dus prettiger aanvoelen als je net begint met rollen. Hier helpen we je op weg met de juiste keuze.

  Het Longboarden biedt een grote variatie in het skaten, waar het zijn populariteit aan te danken heeft. Van lange afstanden overbruggen, Longboard Dancing en tricks tot de flinke Downhills voor de adrenaline junkies onder ons. Bedenk eerst goed wat voor Longboard stijl  je wilt gaan doen, want bij elke discipline past een ander board.

  Ben jij nou helemaal stoked,  Neem dan eens een kijkje onze collectie Longboards met o.a. de merken Globe, Santa Cruz, Osprey en Quiksilver. Wil je toch wat persoonlijker geadviseerd worden?  Kom langs bij ons in de shop of bel/mail/chat met ons. Ben je zo hyped en wil je gelijk beginnen? Doe mee met onze skatelessen.


  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.