Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    MovedByBikes Longboard Rack

    € 165,00
    Levertijd: NL 1-2 werkdagen m.u.v. surfboards
    529-90-0006

    Met onze gepatenteerde quick release bars kun je de bars met een druk op de knop verwijderen wanneer ze niet in gebruik zijn, en ze snel weer terugplaatsen wanneer het tijd is om te gaan surfen. Framemontage met brede spreiding van de stangen maakt deze racks veel stabieler dan andere racks op de markt. Vanwege hun sterkte kunnen we ze aanbevelen voor gebruik met SUP's (Stand Up Paddle Boards) die tot 25 lbs wegen. Volledig aluminium en roestvrije constructie voor kustomgevingen. De hardware is zeer aanpasbaar, waardoor de bagagedragers met vrijwel elke fiets kunnen worden gebruikt, en met vrijwel elk board, van kort tot lang tot SUP.

    Snelle ontgrendelingsstangen en stabiele montage
    Onze rekken zijn gebaseerd op onze gepatenteerde quick release bars. Het ontwerp met spiebanen betekent dat een simpele drukknop alles is wat nodig is om de stangen aan de bevestigingen op uw frame te bevestigen. Druk gewoon op een knop om te verwijderen wanneer u thuiskomt van uw surfsessie. Als je weer klaar bent om te gaan, schuif je ze er gewoon weer in totdat ze vastklikken.

    Stabiele montage in 3 configuraties
    De rekken zijn er in 3 uitvoeringen: Longboard, Shortboard en Bromfiets. Kies degene die bij uw behoeften past. Alle rekken zijn gemaakt van aluminium en roestvrij staal om ervoor te zorgen dat ze niet roesten in kustomgevingen. Hardware is ontworpen voor maximale veelzijdigheid, past op vrijwel elke fiets en werkt met vrijwel elke surfplank. Als je een vraag hebt over hoe de bagagedragers op je fiets passen, stuur ons dan snel een foto. We kijken er graag naar en adviseren je over de beste bagagedrager voor jouw rit.

    Onze Longboard Racks kunnen rechtstreeks op uw frame worden gemonteerd, waardoor ze superstabiel zijn, zelfs met longboards en zelfs stand-up paddleboards (SUP's) tot ongeveer 25 lbs. De racks werken ook prima met shortboards. De voorste montage is ontworpen om direct op de balhoofdbuis van je fietsframe te worden bevestigd, een van de sterkste plekken op je frame. De achterste bevestiging kan op je zadelpen worden gemonteerd, of op een conventioneel bagagerek achter als je er een hebt (de doos wordt geleverd met hardware om beide opties te ondersteunen). , kijk snel hoe de dragers op je fiets passen!

    Klik hier voor installatie-instructies

    Kleur
    Heb je een vraag over dit product?

    Suggesties

    MovedByBikes

    Kleur:
    Diversen
    Artikelnummer:
    529-90-0006
    Barcode:
    2013000938684
    • Gratis verzending

      Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
    • Vraag maar raak!

      Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
    • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

      *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
    • Think about it...

      Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.