Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Volcom X Bob Mollema

    Bob Mollema illustraties gaan over statements en gedurfde beeldvorming die een breed publiek laat denken over maatschappelijke onderwerpen. Hij heeft een gedurfde mix van streetwear en een grungy stijl. Sunburst, Paradise Pink en Terracotta, zijn allemaal onderdeel van de kleurenmix die gebruikt wordt in deze collectie. Deze combinatie van lichte kleuren met aardse tinten is de perfecte mix voor een positieve mindset!



    Over Bob Mollema,

    Bob Mollema is een schilder, illustrator en een black metal muzikant. Hij heeft een uniek wereldbeeld dat hij vertaalt in zijn kunst. Hij werkt voornamelijk met grafiet en een gum, waarbij hij de stijlen van archaïsche mensen gebruikt in zijn eigen stijl. Bob's techniek heeft als doel de uniformiteit die langzaam de wereld overneemt, tegen gaan. Aardse pigmenten & uniek geplaatste prints staan centraal in zijn werk.

    Hij werkt voornamelijk aan grote projecten waarin menselijkheid, abnormaliteit, verlangen en on-eerlijkheid centraal staan. Deze elementen zorgen voor resultaten die kritisch, soms humoristisch zijn.

    Door zijn brede interesse experimenteert hij met verschillende thema's. Hij werkt voornamelijk met grafiet en een gum vanwege de ruwheid, de foutenmarge en het analoge aspect dat samengaat met zijn zoektocht naar puurheid en authenticiteit.
     



    Over Volcom,

    Bij Volcom geloven ze dat we geboren zijn om na te jagen wat ons gelukkig maakt. Ze geloven dat dit nastreven van onze passies, is wat de mensen verenigd. Volcom is de visie van een diverse wereldwijde gemeenschap. Van de Volcom riders, ambassadeurs, werknemers, partners en retailers tot de creatieve jongeren die de wereld om hen heen vormgeven: we zijn allemaal True To This.

    Volcom is toegewijd aan de toekomst van onze planeet en de mensen. Dit gevoel voor verantwoordelijkheid wordt toegepast op alle aspecten van het merk, inclusief producten, bedrijfscultuur, evenementen en hun Fair Labor beleid. Ze maken gebruik van een breed scala aan duurzame methoden, materialen en sociale praktijken.


    The collection,

    This collection really represents Bob Mollema his art style. The color palette has earthy tones and colorful prints. His art style really gets represented in this collection. some of our favorites are the baseball style jacket, the sand colored hoodie and the printed socks


    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.