Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Quiksilver X Surfers of Fortune

    Quiksilver is bringing the designs that inspired us all back to life.

    Quiksilver x Surfers of Fortune


    Na dertig jaar, brengt Quiksilver de designs die ons allemaal hebben geïnspireerd terug tot leven.

    Quiksilver's Surfers of Fortune-collectie arriveert bij Hart Beach

    Terwijl de golven blijven beuken op de stranden van Scheveningen, komt Quiksilver een nieuwe kledinglijn, dat de nostalgie van de surfcultuur uit de jaren 90 combineert met de levendigheid van het moderne surfen. Een collectie die herinneringen ophaalt aan een tijdperk waarin de essentie van het surfen werd uitgedaagd en gevormd - met Quiksilver's limited edition 'Surfers of Fortune'.


    Als je iemand bent die comfort vindt in het geluid van de golven en de zoute sprays van de oceaan, dan ben je ongetwijfeld beïnvloed door de wereld van Quiksilver. Quiksilver, een fundamenteel merk in de surfwereld, produceert niet alleen kleding; het omvat de geest van surfen. En deze keer gaat het bij de 'Surfers of Fortune'-collectie niet alleen om kleding; het gaat over het herbeleven van een moment.

    Geïnspireerd door de iconische film uit de jaren 90, is de lijn 'Surfers of Fortune' niet alleen een kledingcollectie. Het is een verhaal. Een verhaal over de onvoorspelbare reis van het vinden van wat je zoekt, een verhaal dat dertig jaar geleden een grote invloed had op de surf gemeenschap en zelfs vandaag de dag nog steeds relevant is.


    De collectie is in een viering van Quiksilver's authentieke surf nalatenschap. Met graphics en ontwerpen uit de jaren 90. De jassen en T-shirts met grunge-vibes, spreken  boekdelen over het tijdperk dat het vertegenwoordigt. Ze zijn versierd met artwork van de originele 'Surfers of Fortune'-uitgave, waardoor de vintage look en feel de kern van elk item vormt.

    Dit is echter niet alleen maar een nalatenschap. Hoewel de graphics en opvallende kleurstellingen onmiskenbaar doen denken aan de jaren '90, is de collectie gemaakt voor de gedurfde en dynamische surfers van vandaag. Al Cleland Jr., Kael Walsh en Rolando Montes, die deze dragen, dragen niet alleen een merk; ze dragen een nalatenschap.


    Dus voor de surfers die de grunge-vibes van de jaren 90 leven en ademen, en voor iedereen die op zoek is naar een nieuw avontuur, wacht de 'Surfers of Fortune'-collectie. Duik in de nalatenschap, surf de golven en laat de geest van Quiksilver je reis begeleiden.

    Duik erin, herbeleef de nalatenschap en maak deel uit van de "Surfers of Fortune"!

    • Beleef de surf scene uit de jaren 90 opnieuw. Klaar om jezelf onder te dompelen in de Surfers of Fortune-lijn? Shop de collectie hier.
    • Van de klassieke boardshorts tot de nieuwste T-shirts, ontdek hier het kledingassortiment van Quiksilver.
    • Zorg ervoor dat je volgende surf comfortabel en warm is. Ontdek hier de neopreen selectie van Quiksilver.
    • Of je nu een professional bent of net begint, vind hier je perfecte Quiksilver-board.
    • Alles wat je bij je board nodig hebt. Shop de accessoires van Quiksilver hier.
    • Surf door de straten. Bekijk nu het skate assortiment van Quiksilver.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.