Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Volcom X Sam Ryser: A Cosmic Odyssey Unveiled

    Ervaar een ontmoeting van de derde soort met graphics van Volcom's nieuwe Featured Artist Sam Ryser! De in New York gevestigde illustrator heeft een groep buitenaardse wezens die op de rand van implosie staan, tot leven gebracht op een selectie van verschillende stukken.

    Volcom X Sam Ryser: A Cosmic Odyssey Unveiled
    Volcom heeft opnieuw de grenzen overstegen en is begonnen aan een spectaculaire reis waarin surfen, kleding en kunst samensmelten tot een surrealistische, retro-futuristische droom. Deze keer wordt Hart Beach samen met Volcom het podium voor een kosmisch avontuur, waar draden en kleuren niet alleen kleding weven, maar ook verhalen die door de sterrenstelsels weergalmen, dankzij de kunst van Sam Ryser


    Sam Ryser, een illustrator uit New York, neemt ons mee met “We Will Speak To You”, een collectie die veel meer is dan een verzameling van rollen stof. Het is een manifest, een oproep uit de kosmos waar surfen geen aardse grenzen kent en waar rijders zich verenigen onder de vlag van het verkennen van het universum. Sam Ryser laat ons kennismaken met een groep buitenaardse wezens, een brigade die op de rand van kosmische implosie staat en ons door een universum leidt.




    Het is in dit universum dat we zien dat de kleding van Volcom verandert in vaten met interstellaire verhalen. Een spijkerjasje, dat doet denken aan buitenaardse verkenningen. De kleding wordt een middel om door fantasierijke werelden te reizen, een manier om de kosmische roep te beantwoorden en door de hemelse golven te surfen, met de buitenaardse wezens van Sam Ryser als onze gidsen.




    • Beleef de nostalgische avonturen van Sam Ryser? Shop zijn collectie hier.

    • Laat je meenemen door de kunst van de Featured Artist series van Volcom. Shop de volledige collectie hier.

    • Van klassieke broeken tot de laatste T-shirts, ontdek Volcom’s kleding hier.

    • Zorg ervoor dat je volgende surfsessie warm en comfortabel is. Shop Volcom’s neoprene selectie hier.



    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.