Shopping cart
  Filters

  Jouw selectie

  • Seventyone
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Seventyone

  Filters
  Filters

  Seventyone

  In 2009 zijn er twee jongens, beide gepassioneerd over surfen, maar niet gepassioneerd over de juiste huidverzorgingsproducten. Zij besluiten een Frans cosmeticamerk te creëren dat exact overeenkomt met hun behoeften als surfers en ook wat ook nog eens milieuvriendelijk is. SeventyOne Percent is geboren! Met bescherming bij uitstek als leidraad bij de ontwikkeling van al hun producten, hebben de twee ondernemers een nieuwe benadering van cosmetica ontwikkeld waarbij het Franse savoir-faire, efficiëntie en milieu verantwoordelijkheid belangrijker zijn dan overbodige marketingbeloften.

  Seventyone zegt zelf dit: ''Surfen is meer dan een sport, het is een levensstijl. Wanneer we omgaan met de kracht en kracht van de elementen uit de natuur, moeten we geloven in bescherming; niet alleen onszelf elke dag beschermen, maar ook onze speeltuin beschermen: onze planeet . Onze waarden zijn gebaseerd op positieve energie, positieve actie, eerlijkheid en het goede doen''.

  We hebben een assortiment zonnebrandcosmetica en huidverzorgingsproducten ontworpen die op maat zijn gemaakt voor de surfgemeenschap. Ze zijn ultrabeschermend en respecteren het milieu.


  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.