Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Seventyone Seventyone Sun Stick SPF 50+-GR01-18

    € 15,90
    Levertijd: NL 1-2 werkdagen m.u.v. surfboards
    547-90-0006
    DETAILS&KENMERKEN eenenzeventig - SPF 50 Sun Stick - Zonnebrandcrème - 10 g Ideaal voor die lange surfsessies, deze zonnebrandcrème SPF 50 is de nummer 1 van je huid. 1 bondgenoot in het water. Het biedt een hoge bescherming tegen UVA en UVB aan het gezicht en de meest gevoelige delen van uw huid, terwijl de natuurlijke formule de oceaan respecteert. Dermatologisch getest. Stijl: GR0118 Technische kenmerken SPF 50 UVA&UVB-zonbescherming Extreem waterbestendig traanvrije formule Natuurlijke actieve ingrediënten 0% parabenen, sulfaat, siliconen, nanodeeltjes, vaseline, fenoxyethanol 10 gram / 0,4 oz Gemaakt in Frankrijk
    Heb je een vraag over dit product?

    Suggesties

    Seventyone

    Seventyone

    In 2009 zijn er twee jongens, beide gepassioneerd over surfen, maar niet gepassioneerd over de juiste huidverzorgingsproducten. Zij besluiten een Frans cosmeticamerk te creëren dat exact overeenkomt met hun behoeften als surfers en ook wat ook nog eens milieuvriendelijk is. SeventyOne Percent is geboren! Met bescherming bij uitstek als leidraad bij de ontwikkeling van al hun producten, hebben de twee ondernemers een nieuwe benadering van cosmetica ontwikkeld waarbij het Franse savoir-faire, efficiëntie en milieu verantwoordelijkheid belangrijker zijn dan overbodige marketingbeloften.

    Seventyone zegt zelf dit: ''Surfen is meer dan een sport, het is een levensstijl. Wanneer we omgaan met de kracht en kracht van de elementen uit de natuur, moeten we geloven in bescherming; niet alleen onszelf elke dag beschermen, maar ook onze speeltuin beschermen: onze planeet . Onze waarden zijn gebaseerd op positieve energie, positieve actie, eerlijkheid en het goede doen''.

    We hebben een assortiment zonnebrandcosmetica en huidverzorgingsproducten ontworpen die op maat zijn gemaakt voor de surfgemeenschap. Ze zijn ultrabeschermend en respecteren het milieu.


    Kleur:
    Blauw tinten
    Artikelnummer:
    547-90-0006
    Barcode:
    2013001196953
    • Gratis verzending

      Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
    • Vraag maar raak!

      Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
    • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

      *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
    • Think about it...

      Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.