Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Suggesties

    Smoothstar

    Smoothstar

    Smoothstar is een Australisch merk dat al meer dan 15 jaar gespecialiseerd is in de productie van surftrainers. Hoewel het op het eerste gezicht op een skateboard lijkt, is het eigenlijk een surfboard op wielen. Het unieke aan deze boards is dat ze een surfgevoel bieden en je de mogelijkheid geven om dezelfde bewegingen en snelheid te ervaren als op een echt surfboard.
    Speciaal ontworpen om je surfvaardigheden te verbeteren, waardoor het een ideaal trainingsinstrument is voor surfers die voortdurend willen groeien. Talrijke internationale professionele coaches hebben aangegeven dat Smoothstar de beste surftrainer op de markt is. Dit wordt ook bevestigd door de prestaties van de Smoothstar Team Riders, waaronder professionele surfers zoals Felipe Toledo, Joanne Defaye, Sally Fitzgibbons en Owen Wright.
    een surfboard op wielen. Het boardje stuurt als een surfboard en je moet snelheid maken zo als op een surfboard. Een Smoothstar is gemaakt om je surfen te verbeteren, dus een echt trainigs board voor surfers die constant beter willen worden. Diverse internationale pro coaches hebben duidelijk gemaakt dat Smoothstar de beste surf trainer is die er is. Ook te zien aan Smoothstar Team Riders die tegenwoordig Pro Surfers zijn, zo als Felipe Toledo, Joanne Defaye, Sally Fitzgibbons en Owen Wright.

    Kleur:
    Wit tinten
    Artikelnummer:
    017002
    Barcode:
    8765409876217
    • Gratis verzending

      Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
    • Vraag maar raak!

      Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
    • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

      *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
    • Think about it...

      Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.