Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Smoothstar 31'' FILIPE TOLEDO

    € 300,00
    Levertijd: NL 1-2 werkdagen m.u.v. surfboards
    017008
    SMOOTHSTAR 31" FILIPE TOLEDO #77 SURFSKATE COMPLETE

    Het model Toledo #77 van 31 inch is geschikt voor surfers van tiener tot volwassene met een lengte van 162 cm - 177 cm. Het is het handtekeningsmodel van de wereldkampioen van 2022, Filipe Toledo. Het 31 inch model is een kleinere versie van het model Toledo #77 van 32,5 inch, waardoor kleinere rijders de mogelijkheid hebben om het model van Filipe te rijden.

    Het 31 inch model heeft medium wielen aan de voorkant en achterkant die geschikt zijn voor lichtere rijders. Filipe hield van het idee van een zwart simplistisch ontwerp. Samen werkten we aan een mix van matzwart en glanzend zwart, wat er geweldig uitziet.

    Details
    De 31" Toledo #77 is het nieuwste model van SmoothStar voor onze teamrijder en wereldkampioen van 2022, Filipe Toledo. Filipe was specifiek in het ontwerpproces ... en we hebben geleverd. De Toledo 31" is een kleinere versie van zijn model van 32,5 inch. Dit stelt kleinere en lichtere rijders in staat om te genieten van het rijden van het #77 Toledo-model. Het matzwarte dek met zijn #77 in glans is wat Filipe wilde.

    De opstelling van het bord
    Het 31 inch model heeft een vlakker concave in vergelijking met het model van 32,5 inch. Het vlakkere dek zorgt voor een snellere rail-tot-rail sensatie en is uitstekend om snelheid te genereren. Het heeft een breder dan normale kicktail, zodat je tenen niet van de rand van het dek hangen - dit geeft de rijder de mogelijkheid om harder af te zetten met de achterste voet.

    Thruster D-technologie
    Het 31" Toledo #77 Pro-model wordt geleverd met de nieuwe SmoothStar Thruster D-technologie. De Thruster D is de nieuwste precisietechniek die surfers het ultieme surfgevoel geeft met 15-12% meer grip en drive tijdens je surfs. Het is ook lichter en wordt geleverd met 5 jaar garantie.
    Kleur
    Heb je een vraag over dit product?

    Suggesties

    Smoothstar

    Smoothstar

    Smoothstar is een Australisch merk dat al meer dan 15 jaar gespecialiseerd is in de productie van surftrainers. Hoewel het op het eerste gezicht op een skateboard lijkt, is het eigenlijk een surfboard op wielen. Het unieke aan deze boards is dat ze een surfgevoel bieden en je de mogelijkheid geven om dezelfde bewegingen en snelheid te ervaren als op een echt surfboard.
    Speciaal ontworpen om je surfvaardigheden te verbeteren, waardoor het een ideaal trainingsinstrument is voor surfers die voortdurend willen groeien. Talrijke internationale professionele coaches hebben aangegeven dat Smoothstar de beste surftrainer op de markt is. Dit wordt ook bevestigd door de prestaties van de Smoothstar Team Riders, waaronder professionele surfers zoals Felipe Toledo, Joanne Defaye, Sally Fitzgibbons en Owen Wright.
    een surfboard op wielen. Het boardje stuurt als een surfboard en je moet snelheid maken zo als op een surfboard. Een Smoothstar is gemaakt om je surfen te verbeteren, dus een echt trainigs board voor surfers die constant beter willen worden. Diverse internationale pro coaches hebben duidelijk gemaakt dat Smoothstar de beste surf trainer is die er is. Ook te zien aan Smoothstar Team Riders die tegenwoordig Pro Surfers zijn, zo als Felipe Toledo, Joanne Defaye, Sally Fitzgibbons en Owen Wright.

    Kleur:
    Zwart tinten
    Artikelnummer:
    017008
    Barcode:
    2013001841693
    • Gratis verzending

      Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
    • Vraag maar raak!

      Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
    • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

      *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
    • Think about it...

      Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.