Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  2mm Vissla

  Filters
  Filters
  Vissla HIGH SEAS II 2 - men Wetsuit
  € 229,00 voor € 206,10
  Vissla NATURAL SEAS 2 - men Wetsuit
  € 229,00 voor € 206,10
  Vissla 7 SEAS 2 - men Wetsuit
  € 159,00 voor € 143,10

  2 mm heren Wetsuit
  Voor de warmere wateren kun je een wetsuit met dunner neopreen gebruiken. Dit houdt je niet alleen langer warm, het beschermt je ook goed tegen de felle zon. Wij raden een dun wetsuit aan vanaf een watertemperatuur van 20 graden en hoger. Wetsuits van 2 mm neopreen komen in verschillende vormen. Zo kan je precies het wetsuit krijgen dat jij prettig vindt!

  Een veel voorkomende soort is de shorty. Hierbij heeft het wetsuit korte armen en benen waardoor je het niet te warm krijgt in het water. Het is ook mogelijk met lange armen en korte benen. Of juist andersom. Een kleiner wetsuit met grootse mogelijkheden dus! Een dunner wetsuit met lange armen en benen noemen we ook wel een springsuit. Het is ook mogelijk om alleen een Wetsuit Jacket aan te trekken. Hierbij zijn er helemaal geen benen. Zoals deze Jacket van Volcom.

  Ook bij de wetsuits met dun neopreen is de fit belangrijk. Hoe beter het wetsuit aansluit, hoe langer jij in het water kan blijven. Zo heb je verschil in een Back Zip, Front Zip of ZipLess. Ook zit er verschil in de seams van het wetsuit. Wil je precies alle verschillen weten? Check dan onze Wetsuit Gids waar we je alles uitleggen! Mocht je er niet uitkomen, dan ben je altijd welkom in onze surfshop waar we je graag helpen. Niet in de buurt? Stuur dan een whatsapp, email of bel naar onze medewerkers van de webshop.

  Voor de dunnere neopreen wetsuits hebben wij verschillende merken met o.a. Quiksilver, Xcel en O'Neill. Maar ook de high-end segmenten, zoals E-Bomb van Rip Curl of Seven Seas van Vissla, zitten er tussen. Om zo lang mogelijk met je wetsuit te doen is het belangrijk om deze zo goed mogelijk te onderhouden. Check onze wetsuit accessoires voor het beste onderhoud! 

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.