Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  3mm Vissla

  Filters
  Filters

  3/2 mm heren Wetsuit
  Voor de Zomerse temperaturen aan de Nederlandse stranden, kan je gemakkelijk een 3/2 mm wetsuit gebruiken. Ook in Zuid-Europa en andere warme landen kom je goed weg met een 3/2 mm wetsuit. Je kan niet alleen je surfsessie langer houden, je bent ook goed beschermt tegen de zon. Wij raden een 3/2 mm wetsuit aan voor een watertemperatuur tussen de 15 en 20 graden.

  3/2 mm wetsuits komen is verschillende vormen en maten. Het is belangrijk dat het neopreen goed aansluit op jouw lichaam. Dit zorgt ervoor dat er niet telkens koud water je wetsuit in stroomt waardoor je langer warm blijft. De wetsuit maten gaan in principe hetzelfde als kledingmaten en merk heeft zijn eigen maattabel. Er kan wel een verschil in fit zitten. Het kan dus zijn dat het ene merk je lichaamsbouw beter past dan het andere merk ook al is de maat hetzelfde. Wij raden altijd aan om een wetsuit te passen voordat je er een aanschaft. Wil je dan een van onze experts er naar kijkt? Kom dan langs bij ons in de surfshop waar we je graag adviseren.

  De opbouw van een 3/2 mm wetsuit kan erg verschillen. Zo kan de Zip, Seams en het neopreen verschillen. Wil je meer uitleg over alle verschillen die voorkomen bij het uitzoeken van neopreen, check dat onze Wetsuit Gids! In ons assortiment hebben we van het instapsegment tot hoger segment 3/2 mm wetsuits. Zo is er voor iedere surfer wel een goede match! Wil je graag een backzip waar je gemakkelijk in kan stappen, check dan deze wetsuits van de merken Quiksilver, Xcel en Billabong. Ben je meer op zoek naar het meest flexibele en comfortabele wetsuit? Dan zul je blij worden van deze wetsuits van Rip Curl, C-Skins of Hurley.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.