Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Wetsuits Kind Rip Curl

  Filters
  Filters

  Kids Wetsuit

  Iedere ouder kent het wel, een kind met blauwe lippen van de kou. Kinderen krijgen het eenmaal sneller koud in het water. Om ze warm te houden is een wetsuit een goede oplossing. Dit is gemaakt van neopreen dat een isolerende werking heeft. Dit is bijvoorbeeld handig bij zwemles of als ze in water spelen. Ook houd een wetsuit Uv-straling tegen. Zo bescherm je ook de kleintjes tegen de zon.

  Wij zeggen overal dat een wetsuit goed moet aansluiten op het lichaam. Dit kan bij kids echter wat moeilijker zijn dan bij volwassenen. Kinderen groeien snel en je wilt ook niet dat ze maar kort van hun wetsuit kunnen genieten. De wetsuit maatvoering gaan op leeftijd, houd die ook aan. Als het wetsuit dan iets groter valt is niet erg. Zo kunnen ze er nog in groeien. Wil je alles weten over de werking van een wetsuit en de verschillen? Check dan hier onze Wetsuit Gids.

  We hebben voor de zomer dagen shorties van C-Skins, Roxy en Quiksilver. Ze komen vaak in vrolijke kleuren zodat je ze ook makkelijk zijn te herkennen. Vaak komen de wetsuits voor kids met een back zip waardoor ze gemakkelijk zelf hun wetsuit aan kunnen trekken. Ook zijn er wetsuits met chest-zip voor de kleine shredder. Deze wetsuits, van o.a. de merken Xcel, Billabong en O’neill, zijn voorzien van warme lining en seam die ze warm houden. Weet je niet precies welke je moet hebben? Bel of mail naar onze winkel. Of stap een keer de winkel in waar we je graag helpen en adviseren!


  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.