Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    YOW Fanning Falcon Performer 33.5" Signature Surfskate

    € 329,88
    Levertijd: NL 1-2 werkdagen m.u.v. surfboards
    019454
    In het tijdperk van het moderne surfen is er niemand die krachtig surfen vertegenwoordigt zoals Mick. Zijn rail-to-rail surfen blijft een van de beste in de surfgemeenschap, zelfs nadat hij met pensioen is gegaan van de competitie, en de verticaliteit van zijn bochten is altijd op de lippen geweest van iedereen die hem zag surfen.

    En hoe vertalen we dit alles naar twee surfboards? Nou, eigenlijk kun je dat niet, maar je kunt wel dichtbij komen. En dat is wat we hebben geprobeerd te doen met deze nieuwe Signature Series. Met de valk als uniek en belangrijk symbool niet alleen vanwege zijn relatie met snelheid, maar ook vanwege zijn culturele connotatie van vastberadenheid en elegantie - en een duidelijke invloed van oldschool skateboards, is de Fanning Falcon al een nieuwe klassieker geworden in onze verzameling.

    De Fanning Falcon Performer is de combinatie van de surfskate- en oldschool skate-werelden. Zijn brede, pool-shape geïnspireerde omtrek, samen met het grote concave en de rocker op de neus en staart zorgen ervoor dat je voeten geen millimeter zullen bewegen terwijl je de meest precieze bochten en de grootste lucht trucs maakt. Het Meraki surfskate systeem (S5) samen met de Ura 66x51mm 80A wielen creëren een ideale formule die je een van de meest realistische sensaties van het surfen zal geven.
    Kleur
    Heb je een vraag over dit product?

    Suggesties

    YOW

    YOW, ook wel bekend als Your Own Wave, is een Spaans merk dat sinds 2010 surfskateboards vervaardigt. Wat Yow Surfskate uniek maakt, is hun innovatieve technologie genaamd "Yow System". Dit systeem bestaat uit een voorste truck die kan draaien en pompen, waardoor je de bewegingen van het surfen kunt nabootsen. Het maakt gebruik van een veermechanisme en een verstelbare kingpin, wat zorgt voor een soepele en responsieve rit. Hierdoor kun je jezelf voortstuwen zonder je voet van de grond te halen, vergelijkbaar met het genereren van snelheid tijdens het surfen.
    Kleur:
    Rood tinten
    Artikelnummer:
    019454
    Barcode:
    2013001968024
    • Gratis verzending

      Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
    • Vraag maar raak!

      Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
    • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

      *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
    • Think about it...

      Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.