Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Creative A. Jive + SLX longboard surfboard

    € 1028,95
    010413

    De Jive+ is afgeleid van het oorspronkelijke prestatiegerichte Jive-model. Het is nog steeds een gestroomlijnde trimmachine en zou naar alle waarschijnlijkheid beschouwd moeten worden als een responsief longboard. Met de bijgewerkte toevoegingen hebben we veel van de originele Jive-kenmerken genomen en een beetje meer volume toegevoegd voor breder gebruik.

    Outline: De gestroomlijnde omtrek heeft een iets ingetrokken staart voor betere aandrijving en versnelling vanaf het startpunt en strakkere bochten op het gezicht. De iets rechtere omtrek voor het midden vergroot de breedte aan de voorkant om die snelheid en lange neusrijcapaciteiten te creëren.

    Rocker: Met de nadruk op een "All Rounder" heeft de Jive+ een medium rocker met een vlak paneel door het midden. Hierdoor peddelt het bord gemakkelijk en stroomt het door die dode secties met minimale inspanning. Een lichte lift in de neus maakt late take-offs gemakkelijker en helpt ook bij verlengd neusrijden. De lichte toename in staartkromming biedt de mogelijkheid voor strakkere bogen bij het harder sturen vanaf je achterste voet.

    Contouren: Subtiel maar effectief, de lichte holte in de neus creëert lift terwijl je die tenen overhangt. Zijn vlakkere middensectie creëert snelheid en trimstabiliteit, en de subtiele gerolde V-vorm door de achterste helft zorgt voor zijdezachte rail-naar-rail overgangen.

    Prestaties: Een 'All-Rounder' die zeer gebruikersvriendelijk is en geschikt is voor een breed scala aan demografische gegevens. De Jive+ peddelt geweldig, trimt met een hoop snelheid en draait waar en wanneer je maar wilt. Met de verbeteringen in het voorste deel hebben we het echt plezierig gemaakt om vooraan te rijden, maar het is nog steeds super responsief bij het maken van een mooie bocht. Van vlak tot dubbel hoofdhoog, dit is een van de leukste longboards die je ooit zult rijden. Geniet ervan!

    Wordt geleverd met een 2 + 1 vinopstelling met aangepaste CA single fin-template. Voeg eenvoudig zijvinnen toe om de controle en manoeuvreerbaarheid te verbeteren.

    Specificaties:

    LENGTH WIDTH THICK VOLUME FINS APPROX WEIGHT RANGE
    9'1 22 7/8 3 67 8" CA Custom Fin (supplied) w/ FCSII Performer sides (rcmd) 90kg 
    9'6 23 3/8 3 1/4 78 8" CA Custom Fin (supplied) w/ FCSII Performer sides (rcmd) 90kg +



    Kleur
    Heb je een vraag over dit product?

    Suggesties

    Creative A.

    Kleur:
    Wit tinten
    Artikelnummer:
    010413
    • Gratis verzending

      Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
    • Vraag maar raak!

      Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
    • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

      *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
    • Think about it...

      Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.