Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Longboard

  Filters
  Filters
  Torq TET Longboard
  Vanaf€ 598,95

  Surf Longboards

  Longboards hebben een lengte tussen 8’0 en 10’0. Er bestaan twee soorten longboards: de welbekende nose rider en het performance longboard. Het performance longboard is een board wat makkelijk te draaien en sturen is. Dit board krijgt in de golf meer snelheid, waardoor manoeuvreren in de golf gemakkelijk gaat. Nose riding is een klassieke stijl van surfen. Ook is een nose rider heerlijk om kleine golven mee te surfen, doordat het veel foam door het het hele board heen heeft. Check bijvoorbeeld de noserider longboards van Indio, CJ Nelson of Modern Retro.

  Het performance longboard heeft minder volume, is smaller en heeft een grotere rocker. Ook heeft dit board vaak meerdere fins, in tegenstelling tot de single fin nose riders. Met een performance longboard kun je steilere golven surfen en gelijksoortige manoeuvres uitvoeren als met een shortboard. Met beide type longboards kun je ver uit zitten en vroeg een golf pakken.

  Voor deskundig advies, of gewoon een ongezouten mening dan kun je altijd een vraag stellen via de website of langskomen in één van onze shops!

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.