Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Surf Ears surf ears 3.0 : red teal

  € 50,00
  Levertijd: NL 1-2 werkdagen m.u.v. surfboards
  003416
  Surf Ears 3.0

  Surf, zwem of beoefen je watersport in koud water? Dan is het belangrijk om je oren te beschermen! Een combinatie van koud water en wind kan een oorontsteking veroorzaken wat uiteindelijk leid tot de aandoening "surf ear".

  Wat is Surfers Ear? Waarom kunnen Surf Ears mij helpen? 

  Surf Ears zijn oordopjes voor mensen die graag surfen, zwemmen of watersporten. Deze oordopjes sluiten je oor perfect af en laten geen water meer binnen. Tegelijkertijd laten ze wel geluid naar binnen, zodat je zonder moeite met anderen kan kletsen.
  Het grote voordeel van deze oordopjes is dat ze makkelijk in maat veranderbaar zijn. In een pakketje zitten verschillende maten voor de oor schelp Zo vind je voor elk oor de optimale afsluiting. Verder zijn deze oordopjes voorzien van een klein touwtje die je aan je wetsuit/zwempak of om je nek vast kan zetten. Zouden de oordopjes er een keer uitvallen ben je ze niet gelijk kwijt.

  Met Surfers ear, of de medische term “diffuse exostose” wordt een langzame opbouw van bot in het oorkanaal bedoeld. Gaat dit te lang door kan de oorkanaal volledig afgesloten worden. Het resultaat is dat je slecht hoort en natuurlijk dat je een hoog risico oploopt tot oor invecties en ergere dingen. 

  Deze opbouw van bot in je oorkanaal wordt veroorzaakt door vocht (vooral koud water en wind) in je oor. Het is dus heel belangrijk je oren goed te beschermen vooral in de wintermaanden want als je eenmaal surfers ear hebt is het alleen nog maar met een operatie weer te repareren.   Kleur
  Heb je een vraag over dit product?

  Suggesties

  Surf Ears

  SURF EARS 2.0

  Surf Ears 2.0 zijn oordopjes voor mensen die graag surfen, zwemmen of watersporten. Deze oordopjes sluiten je oor perfect af en laten geen water meer binnen. Tegelijkertijd laten ze wel geluid naar binnen zodat je zonder moeite met anderen kan kletsen.
  Het grote voordeel van deze oordopjes is dat ze makkelijk in maat veranderbaar zijn. In een pakketje zitten twee verschillende maten voor de oor schelp en 3 verschillende afsluitings- propjes. Zo vindt je voor elk oor de optimale afsluiting. Verder zijn deze oordopjes voorzien van een kleine leash die je aan je wetsuit/zwempak of om je nek vast kan zetten. Zouden de oordopjes er een keer uitvallen ben je ze niet gelijk kwijt.
  Maar waarom heb je zulke surf ears eigenlijk nodig?

  Kleur:
  Rood tinten
  Artikelnummer:
  003416
  Barcode:
  0758576970318
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,- *Surfboards in NL €35,-
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
  • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.