Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Oordoppen

  Filters
  Filters

  Surf Oordoppen

  Surf Ears 2.0 zijn oordopjes voor mensen die graag surfen, zwemmen of watersporten. Deze oordopjes sluiten je oor perfect af en laten geen water meer binnen. Tegelijkertijd laten ze wel geluid naar binnen zodat je zonder moeite met anderen kan kletsen.
  Het grote voordeel van deze oordopjes is dat ze makkelijk in maat veranderbaar zijn. In een pakketje zitten twee verschillende maten voor de oor schelp en 3 verschillende afsluitings- propjes. Zo vindt je voor elk oor de optimale afsluiting. Verder zijn deze oordopjes voorzien van een kleine leash die je aan je wetsuit/zwempak of om je nek vast kan zetten. Zouden de oordopjes er een keer uitvallen ben je ze niet gelijk kwijt.
  Maar waarom heb je zulke surf ears eigenlijk nodig?
  Surf Ears 2.0 – Voorkom Surfers Ear
  Surfers Ear: Met Surfers ear, of de medische term “diffuse exostose” wordt een langzame opbouw van bot in het oorkanaal bedoeld. Gaat dit te lang door kan de oorkanaal volledig afgesloten worden. Het resultaat is dat je slecht hoort en natuurlijk dat je een hoog risico oploopt tot oor invecties en ergere dingen.
  Deze opbouw van bot in je oorkanaal wordt veroorzaakt door vocht (vooral koud water en wind) in je oor. Het is dus heel belangrijk je oren goed te beschermen vooral in de wintermaanden want als je eenmaal surfers ear hebt is het alleen nog maar met een operatie weer te repareren.
  Surf Ears 2.0 helpt om juist deze problemen te voorkomen!
  Voordelen van de Surf Ears 2.0:
  •Laat geluid binnen
  •Houden het water buiten
  •zijn voorzien van verstelbare leash
  •worden geleverd met 6 sealing dopjes, 2 keer large, 2 keer medium en 2 keer small
  •hebben twee support vleugeltjes om de oordopjes op hun plek te houden
  •verpakt in een case
  •check out the surfears

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.