Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Light Northcore

  Filters
  Filters

  Light boardbag

  Een light boardbag biedt lichte bescherming voor je surfboard tegen dings, krasjes en zonlicht. Dit is een boardbag met lichte padding, wat meer bescherming biedt dan een boardsock. Een ander verschil met de sok is dat een light boardbag een echte tas is voor je surfboard. Deze heeft een handvat en een rits, en is daarom makkelijk te vervoeren. Deze boardbags hebben vaak ook een reflecterende hoes, wat ervoor zorgt dat je board koel blijft. Dit is vooral belangrijk in warmere temperaturen, zodat je wax niet smelt en de laminatie van je board niet loslaat.

  Onze light boardbags komen in alle vormen en maten. Voor ieder board hebben we een passende tas. Check bijvoorbeeld de boardbags van Northcore, Creatures en FCS.

  Toch liever een stevigere bescherming? Check dan onze day use board bags of travel bags.


  Niet zeker welke boardbag je nodig hebt? Check dan hier onze Surfboard Bag Guide. Hier staan alle beschrijvingen, met voor-en nadelen op een rijtje.

  Voor deskundig advies, of gewoon een ongezouten mening dan kun je altijd een vraag stellen via de website of langskomen in één van onze shops!

  https://www.hartbeach.nl/over-ons/nieuws/73/surfboard-bags.html

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.