Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Day Use

  Filters
  Filters

  Day Use Boardbags

  De day use boardbags bieden iets meer bescherming dan een light boardbag. Deze boardbags hebben iets meer padding, en zijn ideaal als je je board wat vaker op een dag verplaatst. De day use boardbags hebben handvat en een rits, en maken het makkelijk om je board te vervoeren. Deze boardbags houden je board en jouw hoofd koel, en je hoeft niet bang te zijn voor dings, krasjes of gesmolten wax.

  Onze day use boardbags komen in alle vormen en maten. Voor ieder board hebben we een passende tas. Check bijvoorbeeld de boardbags van Creatures en FCS.

  Zoek je een boardbag om mee te vliegen? Check dan onze travel boardbags.


  Niet zeker welke boardbag je nodig hebt? Check dan hier onze Surfboard Bag Guide. Hier staan alle beschrijvingen, met voor-en nadelen op een rijtje.

  Voor deskundig advies, of gewoon een ongezouten mening dan kun je altijd een vraag stellen via de website of langskomen in één van onze shops!

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.