Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Multi

  Filters
  Filters

  Multi

  Ben je op zoek naar een boardbag voor meer surfboards of een boardbag die je boards goed beschermd tijdens het vliegen? Dan zit je hier goed.

  Een multi boardbag, of travel bag, heeft een dikke padding welke je boards goed beschermt tegen dings en krasjes. Ook hebben deze boardbags vaak extra vakjes, wat handig is voor je vinnen, wax en andere surf accessoires. Een travel boardbag voor meerdere boards heeft vaak dividers, om de boards tegen elkaar te beschermen. Meestal zijn deze tassen ook groot genoeg om je board(s) goed in te kunnen pakken met kleding of handdoeken voor extra bescherming.

  Toch op zoek naar een iets lichtere bescherming? Check dan ons assortiment aan boardsocks, light boardbags of day use boardbags.


  Niet zeker welke boardbag je nodig hebt? Check dan hier onze Surfboard Bag Guide. Hier staan alle beschrijvingen, met voor-en nadelen op een rijtje.

  Voor deskundig advies, of gewoon een ongezouten mening dan kun je altijd een vraag stellen via de website of langskomen in één van onze shops!

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.