Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Surf BIC

  Filters
  Filters
  BIC 7'0 Egg
  € 365,00

  BIC Surfboard

  Wij hebben de beste BIC surfboard Deal van Nederland. Wij verkopen diverse modellen zoals de BIC 7'0 Egg, de BIC 7'3 Mini Malibu, de BIC 7'6 Mini Noserider, de BIC 7'9 Original en de BIC 8'4 Magnum. Alle BIC surfboards zijn altijd in de SALE vanaf 269,95 eur.

  BIC Surf - Het Materiaal

  De DURA-TEC surfboards biedt beginnende en gemiddelde surfers het voordeel van een stevig, gemakkelijk bord voor een gunstige prijs. De surfboards zijn gemaakt van een Polyethylene buitenkant en een binnenkant van polyurethaanschuim. Het resultaat is een super duurzaam surfboard dat goed tegen een stootje kan en hartstikke lekker surft.

  BIC Surf - Het verhaal

  Meer dan 20 jaar geleden lanceerde BIC Sport de eerste gegoten productie surfplank in de geschiedenis van de sport. Dit radicale idee opende de sport voor tienduizenden nieuwe surfers door een winnende combinatie van prestaties en duurzaamheid voor een redelijke prijs aan te bieden. Om een volledig assortiment gegoten planken te ontwerpen, heeft BIC sport samengewerkt met enkele van de beste board shapers in de branche. Een van die ontwerpers, Gerard Dabbadie, begreep en geloofde in het idee om surfen voor iedereen toegankelijk te maken en in het feit dat elk van zijn originele shapes precies zou worden gebouwd zoals bedoeld, in elk bord dat uit de mal kwam. Gerard is vanaf het begin bij het merk geweest en is dat nog steeds. Hij ontwierp de meeste modellen in het BIC Surfboard-assortiment, waaronder de legendarische 7'9- en 7'3-modellen, die beide meer dan 100.000 exemplaren hebben geproduceerd en verzonden vanuit de productiefaciliteit in Vannes, Bretagne.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.