Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Surf CJ Nelson

  Filters
  Filters

  Surf CJ Nelson

  CJ Nelson Surfboard

  Zoals we al bij de Guy Takayama boards hadden uitgelegd zijn ook de boys van CJ NelsonSurfboards ervan overtuigt dat een goede hand-made blank de basis is van een goed en sterk surfboard.
  CJ Nelson Surfboards:
  Bij CJ Nelson surfboards produceren zij hun EPS blanks zelf en gebruiken natuurlijk alleen maar de allerbeste materialen. Ook is de “multi-component-fiberglass-stringer” handmatig in het board verwerkt.
  De blank is dan versterkt met gelamineerd glasvezel en afgewerkt met epoxy resin. Deze blank is dan in een “precies-mold” tot perfectie afgewerkt om te garanderen dat elk board van hetzelfde model precies dezelfde afmetingen en rockers heeft. Nadat de blanks geproduceerd zijn is de proces nog niet klaar.
  De boards worden van shapers handmatig afgerond en gelamineerd. Verder worden ze met carbon fiber of XEON fiberglas of een combinatie van deze materialen versterkt (afhankelijk van het model).

  De Shapes:

  De perfecte shapes is CJ Nelson shapes komen tot stand door de samenwerking met de Australische shaper Ian “Chissa” Chisholm. Chissa is een van deeee shapers uit Australië en heeft 20 jaar shaping ervaring op het hoogste niveau.
  De combinatie van deze top shaper en CJ Nelson’s Longboard talent is een echt cadeau voor de Longboarders op deze planeet!

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.