Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Surf Mc Tavish

  Filters
  Filters

  Surf Mc Tavish

  MC Tavish Surfboard

  McTavish Surfboards is een hoogwaardige surfboard-fabrikant gevestigd in Byron Bay, Australië. Het merk werd opgericht door Bob McTavish in 1962, met boards die de McTavish-naam in productie hebben gehad sinds die tijd. McTavish Surfboards is al meer dan een halve eeuw een belangrijk onderdeel van het Australische en internationale surfplankproductielandschap.

  Bob's lieve larrikin-persoonlijkheid en zijn bijdragen aan surfdesign en -cultuur vormen de basis van waar het bij McTavish om draait: excellentie, opwinding, plezier en avontuur.

  Vandaag is het McTavish-team er trots op een onafhankelijk, kleinschalig etablissement te runnen dat zich toelegt op kwaliteit en vakmanschap, met een klein, toegewijd personeel van ongeveer 20 mensen die werken in de Byron Bay-compound, die uit fabriek en kantoren bestaat, een showroom met meer dan 200 nieuwe boards, evenals McTavish-merkkleding en -accessoires.

  Het personeel van McTavish is het meest ervaren team in de bouw van een Australisch surfbord, waarvan vele al meer dan 20 jaar het merk zijn. Ze eten en slapen surfplanken, ze werken volgens een extreem hoge kwaliteitsstandaard en hun toewijding weerspiegelt zich in de reputatie van het McTavish-merk. McTavish produceert ook een reeks T-shirts, petjes en andere surfaccessoires, geïnspireerd op zowel de surfboards als de lokale omgeving.

  In overeenstemming met de lange associatie van het merk met de sociale kant van de surfcultuur, wordt de parkeerplaats na de werktijd vaak omgebouwd tot een feestlocatie, waar het team de filmprojector uitrolt, de fabriek openstelt voor het publiek, en wat biertjes drinkt.

  Dit zegt oprichter Bob McTavish: "We zijn super flexibel wat betreft ontwerp, wat betekent dat we ons kunnen aanpassen aan veranderingen in het surfplanklandschap van vijf tot vijftien voet. We hebben nu een 12-meter-model genaamd The Grace, wat een trimboard is, ontworpen voor sierlijk surfen, terwijl aan de andere kant van de schaal, Ben McTavish het vijfvoetige Butterball-model heeft ontworpen, ontworpen om lucht in te ademen en plezier te hebben in alle soorten surfen. Verandering houdt de dingen positief en interessant, dus staan ​​we altijd open voor nieuwe ideeën. We zijn van plan onze passie en liefde voor het rijden met golven en bouwplaten ons hier nog tientallen jaren te laten behouden. '

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.