Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Surf Quiksilver

  Filters
  Filters

  Surf Quiksilver

  Quiksilver Surfboards

  Quiksilver is het eerste lifestyle merk in Surfing. Bij Quiksilver Surfboards vormen harde ambachten de basis van wat ze doen. "Het is onze ambitie om tijdloze, essentiële surfplanken te maken voor surfers van alle levels en alle posities in het leven. Een verzameling die zich overal aan kan passen en aan elke golf op het strand. Surfboards zijn gewoon speelgoed voor ons, ze zijn de instrumenten van ons bestaan."
  Zo leggen de shapers van Quiksilver hun visie over hun surfboards en lifestyle uit. Quiksilver heeft diverse shapes surfboards. Speciale shortboards voor de grommet rippers, of mooie fishes en funboards voor de everyday surfes en fantastische Longboards voor de klassieke surfers. Voor iedereen zit er wat tussen!

  Waar komen de boards vandaan?

  De boards worden designed bij Euroglass in Hossegor, Frankrijk, de waarschijnlijk modernste shaping room uit Europa. 
  Euroglass werd in 1990 opgericht om Quiksilver te voorzien van premium surfboards en heeft deze service de afgelopen 25 jaar versterkt. Door contact te houden met de dynamische technische markt, hebben zij hun assortiment gediversifieerd, waaronder surfplank-surfplankaccessoires, paddle-surfplanken en surfschoolmateriaal.

  Hebben wij je surfboard niet op voorraad? No worries, als PRIME DEALER hebben wij zo een custom boardje voor je besteld :) Neem gewoon vrijblijvend contact op via shop@hartbeach.nl

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.