Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Torq Horseshoe TEC

    € 879,95
    Levertijd: NL 1-2 werkdagen m.u.v. surfboards
    001356

    Horseshoe

    De Horseshoe is de perfecte keuze voor longboarders die op zoek zijn naar een board dat zowel een klassiek als een performance longboard kan zijn. De vorm zelf is ontworpen om door het water te stromen zoals een veer door de lucht zweeft, Torq zorgde ervoor dat het zo aanvoelde door het board weinig tot geen rocker, 50/50 rails en een rechte omtrek te geven. De lichte enkele concaaf aan de neus van het board stelt je in staat om moeiteloos je hang 10's en hang 5's gedurende de hele golf vast te houden. De X-lite constructie maakt dit longboard een stuk lichter dan je gemiddelde log, waardoor het extra lift krijgt op de kleinere golven.

    Als je op zoek bent naar een longboard dat geen pijn doet om naar de strand, en dat zal je in staat stellen om te evolueren als zowel een longboarder als een persoon, we raden deze ijslolly ten zeerste aan! Come by and give it a lick!


    9’0 x 22 7/8” x 3” - 71.4 ltr
    9’3 x 23” x 3 1/8” - 76.9 ltr
    9’6 x 23 1/4″ x 3 1/4″ - 83.9 ltr



    Kleur
    Heb je een vraag over dit product?

    Suggesties

    Torq

    Torq

    Torq Surfboards is een nieuw en modern surfboard merk die bekend staan om hun fantastische shapes en designs, enorme duurzaamheid en perfecte flex patroon. Torq surfboards zijn een prijs-kwaliteit knaller!!!
    Torq surfboards worden gemaakt met behulp van computer gegenereerde aluminium mallen om afval te verminderen (meer Eco Friendly) en consistent gevormde surfboards te produceren, die duurzaam en betaalbaar zijn. Het idee van Sebastian Shelby, een ervaren shaper van surfboards, was om een wereldwijd gedistribueerd Surfboard merk op te richten wat surfen toegankelijk maakt voor alle mensen. Tegenwoordig is dat gelukt, en kun je Torq overal vinden waar er golven zijn. Ook maakt Torq niet alleen maar beginner-en instap boards maar zijn ze ook bezig met super goede shortboards en funboards.
    Kleur:
    Wit tinten
    Artikelnummer:
    001356
    Barcode:
    2013001535486
    • Gratis verzending

      Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
    • Vraag maar raak!

      Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
    • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

      *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
    • Think about it...

      Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.