Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Surf caps Vissla

  Filters
  Filters

  Surf Caps & Surf Hoods

  Een Surf Cap & Surf Hood zijn de perfecte bescherming voor je hoofd tijdens het surfen. Bestel eenvoudig en veilig online op HartBeach.nl.

  Surf Caps zijn een essentieel onderdeel van de uitrusting van elke surfer. Ze beschermen je hoofd tegen de zon, de kou en andere weersomstandigheden.
  Bij HartBeach.nl vind je een ruim aanbod aan Surf Caps en Surf Hoods van all bekende Surf merken. Wij hebben Surf Caps en Surf Hoods voor elke smaak en voor elk budget.

  De caps en hoods in ons assortiment zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om je te beschermen tegen de zon, de kou en andere weersomstandigheden.

  Waarom zijn surf caps belangrijk?

  De belangrijkste reden om surf caps te dragen is om je hoofd te beschermen tegen de kou van het water, maar ook tegen de zon. Zelfs in bewolkte omstandigheden kan de zon schadelijk zijn voor je huid en haar. 
  Ook in warme wateren kan het water snel afkoelen, vooral als je lang in het water bent. Surf caps & hoods helpen je om je hoofd warm te houden en te voorkomen dat je het koud krijgt.

  Hoe kies je de juiste surf cap?

  Er zijn veel verschillende soorten surf caps en surf hoods op de markt, dus het is belangrijk om de juiste cap voor je te kiezen. De belangrijkste factoren om rekening mee te houden zijn:
  De watertemperatuur: Hoe kouder het water, hoe dikker de surf cap moet zijn.
  Het type surf: Als je in koud water surft, heb je een cap nodig met een goede isolatie. Als je in warm water surft, kun je een lichtere cap dragen.
  Je persoonlijke voorkeur: Sommige surfers geven de voorkeur aan caps met een strakke pasvorm, terwijl anderen liever caps met een meer losse pasvorm dragen. 

  Surf Cap of Surf Hood kopen?

  Wanneer je een surf cap of surf hood gaat kopen, is het belangrijk om de juiste maat te vinden. Zo kun je er zeker van zijn dat ze de juiste pasvorm hebben en goede bescherming bieden. Bij Hart Beach vind je een ruim assortiment surf caps en Surf hoods in de maten, 
  XS, S, M, L, XL, van alle bekende surf merken o.a; C-Skins, ONeill, Quiksilver, Rip Curl, Roxy en Xcel.

  Kom voor advies op maat langs in onze Surfshop in Scheveningen.

  Surf caps onderhouden

  Surf caps zijn gemaakt van materialen die gevoelig zijn voor zout water. Daarom is het belangrijk om je surf caps na elk gebruik goed te spoelen met zoet water. Je kunt ze ook afspoelen met een milde zeep, bekijk hiervoor onze neopreen onderhoudsproducten. Als je surf caps nat zijn geworden, laat ze dan drogen op een koele, droge plaats. Laat ze niet in direct zonlicht drogen, want dit kan de materialen beschadigen.

  Bestel vandaag nog je nieuwe surf cap of surf hood op HartBeach.nl en geniet van een surfsessie in comfort en stijl.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.