Shopping cart
  Filters

  Jouw selectie

  • Carver
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Carver

  Filters
  Filters

  Carver


  Het begon allemaal in 1995 op een rustige zomer in Venice, Californië. Greg Falk en Neil Carver hadden de hele winter gesurft en wilde tijdens de lange zomerdagen door de warmere wateren van de golfbreker surfen, maar het was helaas zo vlak als een plas. 

  Niet eens een rimpel voor een longboard om nat te worden. Dus, net als de vele generaties voor hen, gingen ze de straat op met skateboards op zoek naar heuvels om te surfen. De historische buurten van Venice en Santa Monica zijn een echt skatepark van steile steegjes en oevers, toen ze op die asfaltgolven terechtkwamen, waren ze getroffen door hoe ongelijk surfend het was. 

  Natuurlijk, ze hebben een surf-achtige ervaring gehad, net zo goed als opstaan ​​op een bord en bankwisselingen kunnen bieden, maar ze hebben echt de snap en drive gemist die een surfplank heeft, die scherpe draaipunt krijg je bij de staart waarmee je echt kunt pompen door een golf om snelheid te krijgen. Hun skateboards voelden in vergelijking stijf aan. Ze probeerden de trucks nog meer los te maken, maar het enige wat ze kregen was snelheid vermindering, dus ze bleven alleen maar verbeelden wat ze wilden, niet in staat om dat gevoel te krijgen met een skateboard op de markt. En zodoende was het merk Carver ontstaan en is de rest geschiedenis.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.