Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Slippers

  Filters
  Filters
  Reef CUSHION VISTA
  € 50,00 voor € 30,00
  Reef GINGER
  € 35,00 voor € 21,00
  Reef REEF CUSHION BREEZE
  € 45,00 voor € 27,00
  Reef REEF CUSHION
  € 55,00 voor € 33,00
  Reef CUSHION SPRING
  € 50,00 voor € 30,00
  Roxy ROSALIND
  € 29,99
  Olukai Nonohe
  € 80,00
  Reef REEF WATER VISTA
  € 57,95 voor € 34,77
  Olukai Ho'opio
  € 65,00
  Olukai Ho'opio
  € 65,00
  Olukai Ho'opio
  € 65,00
  Olukai Ho'opio
  € 65,00
  Olukai Pua
  € 80,00
  Olukai Paniolo
  € 85,00
  Olukai Paniolo
  € 85,00
  Olukai Ohana
  € 69,95

  Dames slippers - online kopen bij Hart Beach

  Slippers zijn wel de belangrijkste schoenen van de zomer. Je loopt lekker op je slippers naar het strand en daar kan je snel je schoenen uit en lekker op je blote voeten verder door het zand. Ook ideaal voor als je na je surfsessie snel en zonder veel moeite of gedoe schoenen aan wilt.

  Bij Hart Beach vind je een groot assortiment dames slippers van bekende merken zoals; Billabong, DC shoes, Roxy, Reef en Olukai. De slippers zijn gemaakt van uiteenlopende materialen. We hebben bijvoorbeeld slippers helemaal gemaakt van rubber. Deze kan je dus ook prima onder de douche aanhouden. Kies voor leren slippers als je liever slippers hebt die je ook iets chiquer kan combineren voor als je naar de stad gaat. Check ook de slipper sale voor als je in de koudere dagen van het jaar toch nog spontaan op vakantie gaat.
  Soms wil je even snel van je campertje naar het toilet lopen en heb je al sokken aan dan zijn teenslippers helemaal niet handig. Of vind je teenslippers gewoon niet lekker zitten? Daar hebben wij ook een oplossing voor. Namelijk slippers met maar een bandje over je voet.
  Slippers zijn de echte zomer allrounder omdat ze super makkelijk te combineren zijn. Je kan ze aan onder korte broeken, rokken of jurken en ze passen zeker ook bij een lange broek. Dit maakt slippers de alledaagse schoen voor de zomerse dagen.

  Slippers - draagcomfort voor de hele dag

  De slippers van Reef en Olukai zorgen voor een bijzonder comfortabel draaggevoel waardoor ze niet alleen kort op weg naar strand gedragen kunnen worden, maar ook de hele dag door als zomerschoenen zonder dat je zere voeten krijgt. De zolen van de slippers zijn dan ook zo gemaakt dat ze de natuurlijke vorm van je voet ondersteunen en je dus de hele dag door komt op je slippers.

  Bekijk hier het uitgebreide assortiment dames slippers van Hart Beach.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.