Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    deflow - LEGI ALONSO Futures - Thruster - Surfboard Fins

    € 100,00
    Levertijd: NL 1-2 werkdagen m.u.v. surfboards
    010228

    Kenmerken:

    Deflow Legi Alonso futures thruster

    Strandbrekers zijn onvoorspelbaar. Vanaf het begin richtte Deflow zich op het creëren van wendbare, snelle en zeer manoeuvreerbare vinnen om een optimaal product te verkrijgen voor de typische omstandigheden van strandbrekers. Om deze reden baseerde Deflow zich op de structuur van het model 'Supra', omdat de flexibiliteit ervan de absorptie verbetert en zich aanpast aan elk vlak gedeelte dat de golf kan presenteren.

    Om een zeer reactieve vinopstelling te verkrijgen, hebben we verschillende vinvormen en -maten getest. We eindigden met twee grote vinnen aan de zijkanten en een kleinere centrale vin. De grotere vinnen aan de zijkanten zorgen voor een betere verplaatsing van water en generatie van snelheid, naast het geven van betere grip bij bochten op het spoor.

    Aan de ene kant behouden de zijkielen een groot formaat, omdat dit perfect is bij het verplaatsen van water en het genereren van snelheid. Bovendien helpt het ook bij het behouden van een perfecte grip bij de bochten op het 'rail', vandaar dat het eindresultaat een set kielen is die in staat is om uitstekende controle op de wand te bieden.

    Aan de andere kant zorgt de kleinere centrale vin met een subtiel geaccentueerde kromming voor meer dynamiek in een gevarieerder golfbereik. Bovendien zorgt het ervoor dat de vinnen nauwkeurig zijn bij krappe bochten en manoeuvres.

    Het resultaat is een vin ontworpen om progressief surfen te ontwikkelen. Het vergemakkelijkt niet alleen de benodigde impuls voor de lucht (snelheid en 'pop'), maar het helpt ook bij rotaties, 'tail outs' en surfen gebaseerd op meer kritische bochten en manoeuvres.

    Specificaties:

    Basis (mm): Voor 117,0 mm / achter 110,8 mm
    Hoogte (mm): Voor 119,2 mm / achter 113,3 mm
    Folie: Vlak 50/50
    Hoek (º): 37,6 / 35,0º

    Kleur
    Maat
    Heb je een vraag over dit product?

    Suggesties

    deflow

    Kleur:
    Diverse tinten
    Artikelnummer:
    010228
    Barcode:
    2013001506820
    • Gratis verzending

      Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
    • Vraag maar raak!

      Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
    • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

      *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
    • Think about it...

      Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.