Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.


  Organiseer jouw winteractiviteit op het strand van Scheveningen

  Activiteiten met collega's, vrienden en familie


  Ben je op zoek naar een uitdagende en inspirerende omgeving voor een, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of andere groepsactiviteit in de winter? Kom samen met jouw collega’s en vrienden naar Hart Beach op het strand van Scheveningen. Laat je verrassen door ons unieke aanbod aan winteractiviteiten, faciliteiten en ontspannen sfeer. Bij ons organiseer je de leukste winteractiviteiten van Scheveningen.

  Wij organiseren uiteenlopende winteractiviteiten op het strand en in ons restaurant waarbij samenwerken, sportiviteit en creativiteit centraal staan. Onze events medewerkers helpen je graag bij het plannen van jullie winteractiviteit op het strand en doen er alles aan om van jullie uitje op het strand van Scheveningen bij Hart Beach, een onvergetelijk dag te maken.

  Tijdens de winter maanden behoort een luxe tasting menu aan gedekte tafels ook tot de mogelijkheid.

  Hieronder staat een overzicht van onze winter activiteiten. Wilt u meer weten? Ga dan naar onze Activiteiten pagina voor meer info.

  • Expeditie Poolcirkel
  • Ijssculpturen
  • Winter Surfen

  Wil je graag meer weten over een winteractiviteit op het strand bij Hart Beach?
  Neem contact met ons op via mail, telefoon of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knoppen.

  Offerte aanvragen

  [email protected]

  +31 (0) 70 350 25 91

  EXPEDITIE POOLCIRKEL

  • V.a 10p. | €27,50 p.p
  Dé winteractiviteit voor de echte overlever. Gletsjers, knetterende vuurkorven, koude grotten en ijzige bergen. Tijdens Expeditie Poolcirkel moet je zien te overleven in de wereld van het poolgebied. Op het strand van het poolgebied bevind je je in een omgeving waar alles draait om teamspirit, doorzettingsvermogen en heel veel hilarische momenten.

  IJssculpturen

  • V.a 10 personen
  • €25,- p.p.
  Laat je creativiteit de vrije loop en maak de mooiste creaties aan de hand van een door jou gekozen thema van de dag. Er komen verschillende talenten binnen de groep naar boven, zoals: communicatie, creativiteit en planning. Om tot het winnende ontwerp te komen is natuurlijk een goede samenwerking nodig. De perfecte teambuildings activiteit voor in de winter dus!


  WINTER SURFLES

  • V.a 8 personen
  • €27,50 p.p.
  • 1,5 uur
  Met behulp van onze ervaren en enthousiaste instructeurs is surfen ook in de winter toegankelijk voor iedereen en wordt dit een onvergetelijke dag. De Noordzee koud? Onze wetsuits houden jullie ook in de winter warm! Sluit de les af met een warm drankje naar keuze.  Silent Disco

  • V.a 10 personen
  • €27,50 p.p
  • 1,5 uur
  Een uniek strandfeest, zonder geluidsoverlast. Ga samen met je vrienden of collega's los op het strand van Scheveningen en wij draaien de leukste hitjes en de beste beats. Jullie beleven een vet feestje, terwijl je ook rustig met elkaar kan kletsen. Je draagt je eigen koptelefoon waar je zelf het volume op kan instellen, én de muziek kan kiezen! Je geniet van kraakhelder geluid en danst met je voeten op het zand.


  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.