Shopping cart
  Filters

  Jouw selectie

  • Hayden
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Hayden

  Filters
  Filters

  Hayden

  Haydenshapes Surfboards is een modern merk opgericht in 1997 in Sydney, Australië, door Hayden Cox. Geïnspireerd door design, technologie, innovatie en eenvoudige / schone esthetiek, wordt Haydenshapes verkocht in meer dan 70 landen over de hele wereld met kantoren in zowel de VS als Australië.

  Met een grote focus op innovatieve surfboards voor prestaties, streeft Haydenshapes naar het ontwerpen en leveren van hoogwaardige prestatieontwerpen die leuk zijn om te surfen en werken om het vermogen van de dagelijkse surfer te verbeteren.

  De fundamenten van Haydenshapes draaien om modern design en innovatie. De monochromatische zwart-witte esthetiek van het merk wordt geïdentificeerd door het gebruik van Haydens kenmerkende parabolische koolstofvezelrail van FutureFlex, een innovatieve surfboardtechnologie die is ontwikkeld en gepatenteerd door Hayden Cox en in 2006 op de markt is gebracht.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.